Προγνωστικά

Ράνχαϊμ – Σταρτ: Θα έχει γκολ

on

Ράνχαϊμ – Σταρτ (19:00): Για την 7η αγωνιστική η αναμέτρηση στην ‘EXTRA Arena’. Μπερδεμένη η εικόνα της Ρανχάιμ στο ξεκίνημα. Η βαθμολογική συγκομιδή είναι ικανοποιητική, η αγωνιστική παρουσία αμφιλεγόμενη. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει μια ισοπαλία και τρεις νίκες με ομάδες που είναι χαμηλά στην κατάταξη και την ήττα από την 5η Στάμπαεκ. Είναι 8η με 10 βαθμούς στο -1 από την εξάδα και με ματς λιγότερο. Έχει ρεκόρ 3Ν-1Ι-2Η και γκολ 6-8. Δείχνει ότι ανήκει τουλάχιστον στο πρώτο μισό των ομάδων της κατηγορίας, αν μπορέσει να βελτιωθεί ίσως παλέψει και για μια θέση στα playoffs ανόδου.

Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Σταρτ, ειδικά τα πρόσφατα αποτελέσματα μαρτυρούν περίοδο φορμαρίσματος. Φτάνει στο ματς από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Σκιντ, Γκόρουντ και Σόγκνταλ. Ανέβηκε στην 3η θέση με 13 βαθμούς, στο -6 από την κορυφή και στο -4 από την δεύτερη Μπραν (απευθείας άνοδος), με παιχνίδι λιγότερο. Μετράει συνολικά 4Ν-1Ι-1Η, με γκολ 17-6. Οι αξιώσεις της αφορούν βασικά τη συμμετοχή της στα playoffs ανόδου, αν καταφέρει να διατηρήσει το θετικό της μομέντουμ ίσως ψάξει για κάτι περισσότερο.

Ράνχαϊμ – Σταρτ (19:00): Σε αντίθεση με τη γενικότερη φιλοσοφία της κατηγορίας, η Ράνχαϊμ διατηρεί ένα σαφώς πιο… κουμπωμένο στυλ παιχνιδιού. Επιδιώκει το σετ παιχνίδι, χωρίς ρίσκο στο χορτάρι και προσπαθεί να κρατά τη συνοχή στις γραμμές της. Με εξαίρεση το 0-4 της πρεμιέρας λειτουργεί ικανοποιητικά στα μετόπισθεν και εσχάτως επιχειρεί να βρει ρυθμό επιθετικά. Η Σταρτ είναι σαφώς πιο τολμηρή ομάδα. Παίζει γρήγορα, βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση και της ταιριάζει το up tempo παιχνίδι. Δημιουργεί με συνέπεια, σκοράρει άνετα και το στοίχημα είναι να βελτιώσει τη συμπεριφορά της στα μετόπισθεν.

Η αλήθεια είναι ότι η Σταρτ πείθει περισσότερο σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Ειδικά από τη μέση και μπροστά. Η Ράνχαϊμ ωστόσο είναι σκληρή, πεισματάρα και μπορεί να της βάλει δύσκολα. Η φιλοξενούμενη πάντως είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την ‘EXTRA Αrena’ και θα πάμε στοίχημα με το combo X2 & goal/goal στο 2.05.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *