Προγνωστικά

Σοσιεδάδ – Χιρόνα: Γκολ στο 1.91

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σοσιεδάδ – Χιρόνα, για το πρωτάθλημα στη La Liga.

Σοσιεδάδ – Χιρόνα (18:00): Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο έφτανε κοντά στην έξοδο στο Champions League. Τελικά τα κατάφερε πέρσι με την καταπληκτική εικόνα που είχε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μια εικόνα που της χάρισε την τέταρτη θέση και την απευθείας θέση στους ομίλους. Έβαλε τέλος στην καριέρα του ο σπουδαίος Νταβίντ Σίλβα, που τη βοήθησε πολύ σε αυτή την πορεία, έφυγε ο επιθετικός Σόρλοθ, αλλά έκανε μεταγραφικό μπαμ με τον Αντρέ Σίλβα από τη Λειψία που ήρθε για να τον αντικαταστήσει. Προσπαθεί να πάρει τον Ολλανδό, Φαν ντε Μπέικ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον πάγκο παραμένει για πέμπτη σερί σεζόν ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ. Έδωσε πέντε φιλικά, έχασε από Οσασούνα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ισοπαλία με την Ατλέτικο, κέρδισε Λεβερκούζεν και Μπέτις.

Πέρσι ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Με ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, είχε την πέμπτη καλύτερη επίθεση πίσω από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Βιγιαρεάλ. Κάτι που δείχνει την ποιότητα του ποδοσφαίρου της και γιατί διεκδίκησε μέχρι το φινάλε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ολλανδός, Ντάλεϊ Μπλιντ, αποτελεί εξαιρετική προσθήκη στην άμυνα, πήρε τον Πάμπλο Τόρε από την Μπαρτσελόνα και κράτησε τον Γιάνγκελ Ερέρα που ήταν δανεικός από τη Σίτι. Απώλειες οι αποχωρήσεις τον Ρικέλμε (Ατλέτικο), Καστεγιάνος (Λάτσιο) και Ρομέου (Μπαρτσελόνα), σπουδαία κίνηση στην επίθεση με την απόκτηση του Ουκρανού Ντόβμπικ έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μίτσελ στηρίχτηκε και παραμένει στον πάγκο.

Σοσιεδάδ – Χιρόνα (18:00): Η Σοσιεδάδ έχει τον πρώτο λόγο, πλην όμως είναι πρεμιέρα και η πρεμιέρα πάντα κρύβει… παγίδες. Η Χιρόνα θέλει να παραμείνει στον ίδιο δρόμο με τον περσινό, που διεκδίκησε μέχρι τέλους την Ευρώπη και δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Προτιμότερο το Goal/Goal στο 1.91 από οτιδήποτε άλλο σε ένα ξεκίνημα σαν αυτό στο πρωτάθλημα.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *