Προγνωστικά

Σεντ Τζόνστον – Ινβερνές: Ψάχνουν την άνοδο

on

Σεντ Τζόνστον – Ινβερνές (21:45): Δεύτερος αγώνας μπαράζ μεταξύ των δύο ομάδων με έπαθλο την τελευταία θέση στα σαλόνια της Premiership Σκωτίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Την Παρασκευή (20/5), οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων συνολικά, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι. Αυτό σημαίνει ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει και η ρεβάνς να λήξει ισοπαλία.

Σεντ Τζόνστον – Ινβερνές (21:45): Τεράστια ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση παραμονής στα μεγάλα σαλόνια της Premiership Σκωτίας έχασε στο πρώτο ματς η Σεντ Τζόνστον. Οι «Άγιοι» προηγήθηκαν 2-0 στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δέχθηκαν δύο γκολ σε διάστημα οχτώ λεπτών (73’-80’) και τελικά το ματς έληξε ισόπαλο. Η παραμονή κρίνεται επιτακτική και κάθε άλλο θα αποτελέσει τεράστιο πισωγύρισμα για μια ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το Κύπελλο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αγωνιστικά, μακροχρόνια απουσιάζουν ο αμυντικός Γκάλαχερ, οι μέσοι Μπράισον, Γουόδερσπουν και ο φορ Κέιν.

Σεντ Τζόνστον – Ινβερνές (21:45): Αποφασισμένη να «πουλήσει ακριβά το τομάρι» της είναι η Ινβερνές, όπως έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Μπορεί κάποιοι να τα είχαν παρατήσει, αλλά όχι οι παίκτες του Μπίλι Ντοντς. Το 0-2 μετατράπηκε σε 2-2 και πλέον στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, θα τα δώσουν όλα κι ό,τι βγει. Άλλωστε, μέχρι τώρα στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια μέσω των μπαράζ δεν έχουν χάσει σε 5 αγώνες (2-3-0). Τραυματίες παραμένουν ο μέσος Μακ Γκρέγκορ και ο φορ Γουόλς, αλλά επιστρέφουν από τιμωρία ο στόπερ Ντιβάιν και ο μέσος Μακ Αλίρ.

Η Σεντ Τζόνστον είναι το φαβορί για την θέση στην Premiership Σκωτίας της επόμενης περιόδου και το δείχνει και η τιμή του άσου στο στοίχημα. Αφενός λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, αφετέρου γιατί παίζει στο γήπεδό της και έχει ποιοτικότερη ομάδα. Προσωπικά, όμως, δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι η Ινβερνές δεν έχει χάσει στα 7 τελευταία παιχνίδια της και αρνείται να παραδοθεί εύκολα. Θα αποφύγω το σημείο και θα πάω στα γκολ. Η Σεντ Τζόνστον έχει δεχθεί γκολ στα 14/19 εντός έδρας παιχνίδια της φέτος και η Ινβερνές έχει σκοράρει στις 14/20 φετινές εξόδους της. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «Goal/Goal» στο εξαιρετικό 2.02.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *