Προγνωστικά

Αντβέρπ – Κορτράικ: Πληρώνει καλά

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αντβέρπ – Κορτράικ, για το πρωτάθλημα στην Α’ Βελγίου.

Αντβέρπ – Κορτράικ (21:45): H Αντβέρπ δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη, μετά από δύο αγωνιστικές και τρία επίσημα ματς. Είναι στην 8η θέση του πρωταθλήματος με μία νίκη και μια ήττα, αυτή από την Άντερλεχτ με 1-0 την περασμένη βδομάδα. Παράλληλα, κοιτάζει και για μεταγραφική ενίσχυση, ενώ θα συναντήσει μία εκ των ΑΕΚ ή Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα play off του Champions League για να μπει ομίλους. Έχει θέματα στην άμυνα της και το έδειξε και στα 3 επίσημα που έχει παίξει αλλά και σε φιλικό με την ΑΕΚ που ηττήθηκε με 3-0. Ψάχνει αντίδραση κόντρα στην Κορτράικ και μάλιστα εντός έδρας. Δέχεται πολλές φάσεις σε όλα τα ματς που έχει παίξει. Αρκετά προβλήματα έχει η Αντβέρπ ενόψει του ματς με την Κορτράικ, αφού είναι εκτός οι τραυματίες Ένγκελς, Βέρχουλστ και Κορμπανί, ενώ είναι αμφίβολος και ο Ντε Βολφ.

Η Κορτράικ από την άλλη είναι μια ομάδα που παίζει με το δικό της στιλ ποδοσφαίρου, από πέρσι και στόχο έχει να σωθεί σε πρώτη φάση. Δεν θα είναι εύκολο, κάτι που φαίνεται από τα δύο πρώτα ματς, αν και είχε δύσκολα ματς, κόντρα στην Γάνδη, όπου ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 σε ένα σπουδαίο ματς, ενώ πριν από μια βδομάδα έχασε εντός έδρας από τη Σιντ Τρούιντεν με 1-0. Θα είναι αλλοπρόσαλλη και με σκαμπανεβάσματα, έχει θέματα πολλά αμυντικά, αλλά φαίνεται να έχει ποιότητα επιθετικά και να δημιουργεί αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Θέλει πάση θυσία να κάνει σεφτέ, όμως κόντρα στην Αντβέρπ θα είναι δύσκολο. Αναμένεται να δεχτεί αρκετή πίεση. Εκτός για τους φιλοξενούμενους οι τραυματίες Ντέιβις και Χένεν από το ματς με τους νταμπλούχους Βελγίου.

Αντβέρπ – Κορτράικ (21:45): Η Αντβέρπ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια ομάδα σαφώς υποδεέστερη, που όμως σκοράρει πολύ. Ο άσος δεν έχει αξία, όμως αυτό που αναμφίβολα έχει αξία είναι το να κερδίσει η γηπεδούχος και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 1 & Goal/Goal, στο 2.65.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *