Προγνωστικά

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι: Πρεμιέρα με γκολ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι, για την πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Η Μπέρνλι έλειψε μόλις έναν χρόνο από την Premier League. Και φρόντισε να επιστρέψει σε αυτήν με τρόπο εντυπωσιακό! Με τον Βινσέντ Κομπανί στον πάγκο, κάποιοι ίσως να αμφέβαλλαν στην αρχή, όμως, τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: «Έσπασε» την 100άρα (101 βαθμοί), γνωρίζοντας μόλις 3 ήττες σε σύνολο 46 αγώνων. Και είναι πράγματι εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς πόσο σκληρό πρωτάθλημα είναι η Championship. Προφανώς και ο Βέλγος τεχνικός (και θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι) συνεχίζει στη θέση του, δεν μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Παίζει για δεύτερη φορά αντίπαλος με την πρώην ομάδα του, μιας και έπαιξε και πέρσι, για το Κύπελλο Αγγλίας, στο «Έτιχαντ», όπου οι «πολίτες» επικράτησαν με 6-0. Όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε ομάδα που ανεβαίνει κατηγορία, έτσι και η Μπέρνλι ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, υπολογίζονται περίπου στα 80! Ο φορ Αμντουνί (Βασιλεία), ο χαφ Μπέργκε (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), ο στόπερ Μπέγερ (Γκλάντμπαχ) και ο τερματοφύλακας Τράφορντ (Μάντσεστερ Σίτι) κόστισαν ο καθένας, πάνω-κάτω, γύρω στα 15 «χαρτιά». Δυνατή κίνηση και με τον εξτρέμ Ρέντμοντ (πρώην Μπεσίκτας, Σαουθάμπτον).

Η Μάντσεστερ Σίτι έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο την περσινή σεζόν, κατακτώντας το Champions League, και μπήκε με το αριστερό στη φετινή, χάνοντας το Σούπερ Καπ Αγγλίας από την Άρσεναλ, στα πέναλτι. Προηγήθηκε με την γκολάρα του Πάλμερ (πλασέ με το αριστερό στο απέναντι «παράθυρο») στο 77’, αλλά ισοφαρίστηκε (1-1) στο 90+11’ με το πλασέ του Τροσάρ και την κόντρα στον Ακάνζι. Και στα πέναλτι ηττήθηκε με 4-1, με τους Ντε Μπρούινε και Ρόδρι να αστοχούν στις εκτελέσεις τους. Το ήθελε και αυτό το τρόπαιο ο Γκουαρντιόλα, αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος. Άλλωστε, αυτά που «έπρεπε», τα πήρε πέρσι. Φιλοξενείται σε ένα γήπεδο, «Τερφ Μουρ», που μετράει 4 διαδοχικά διπλά στο πρωτάθλημα και έχει να χάσει από τον Μάρτιο του 2015! Στο μεταγραφικό επίπεδο, σχετικά ήσυχο το καλοκαίρι για τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας αποκτήσει ήδη Κόβασιτς (κεντρικός μέσος) και Γκβάρντιολ (κεντρικός αμυντικός), την ώρα που «έχασε» κυρίως Γκουντογάν (Μπαρτσελόνα) και Μαχρέζ (Αλ Αχλί Σαουδικής Αραβίας).

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Ο ενθουσιασμός της επιστροφής, από τη μία. Η κλάση και η ποιότητα, από την άλλη, συν το αποτέλεσμα που προηγήθηκε και δεν ήταν καλό. Άλλωστε, αυτού του επιπέδου οι ομάδες όταν δεν κερδίζουν, συνήθως δείχνουν κάτι καλύτερο στο… καπάκι. Πάμε με 3-5 γκολ, στο πολύ καλό 1.84.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *