Προγνωστικά

Φόλενταμ – Φιτέσε: Έστω και δύσκολα, μπορεί

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φόλενταμ – Φιτέσε, για το πρωτάθλημα στην Α’ Ολλανδίας.

Φόλενταμ – Φιτέσε (21:00): Η Φόλενταμ χρειάστηκε ένα θετικό σερί τριών νικών στους πέντε τελευταίους αγώνες, για να αποφύγει τους μπελάδες και να τερματίσει στη 14η θέση της περσινής Eredivisie, με ρεκόρ 10-6-18. Μπορεί η αμυντική γραμμή της να ήταν τραγική (71 γκολ παθητικό σε 34 αγώνες), όμως υπήρχαν ομάδες όπως η Καμπούρ και Χρόνινχεν, που δεν μπορούσαν να σταυρώσουν… νίκη. Αυτό την κράτησε εκτός ζώνης υποβιβασμού. Δεν έχει κάνει πολλά στη φετινή μεταγραφική περίοδο για να ελπίζει σε καλύτερη σεζόν. Με τον Βιμ Γιόνκ να αφήνει τον πάγκο, κρατώντας ρόλο στο τεχνικό σταφ και τους Ματίας Κόλερ να αναλαμβάνει, φέτος, τα ηνία της, η ομάδα έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Η Φιτέσε μπορεί να έκλεισε την περσινή σεζόν με τρεις κολλητές νίκες, κόντρα στις υποβιβασμένες Καμπούρ, Χρόνινχεν και την πρωταθλήτρια Φέγενορντ, όμως είχε αφήσει αρκετούς βαθμούς νωρίτερα και έτσι δεν μπόρεσε να φτάσει τη Χέρενφεν, που τερμάτισε δύο θέσεις πιο πάνω, στην 8η θέση Eredivisie, συμμετέχοντας και στα μπαράζ των θέσεων 4-8 για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Φιτέσε έμεινε στη 10η θέση, με ρεκόρ 10-10-14. Είχε μια «ήσυχη σεζόν με τον Φιλίπ Κοκού στον πάγκο, με παρόμοια παρουσία εντός και εκτός έδρας. Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, πάντως, σχεδόν αποδεκατίστηκε, αφού έφυγαν αρκετοί παίκτες που διακρίθηκαν πέρυσι.

Φόλενταμ – Φιτέσε (21:00): Αμφότερες άλλαξαν πολύ το ρόστερ τους και έχασαν σημαντικές μονάδες, χωρίς μάλλον να κλείσουν τις τρύπες που δημιουργήθηκαν, ως όφειλαν. Η μία είναι και με νέο τεχνικό στον πάγκο, η άλλη θα ποντάρει και φέτος, λογικά, στην επίθεση, αφού ο Φιλίπ Κοκού αρέσκεται σε αυτό το στυλ παιχνιδιού. Αν κάποια δείχνει πιο έτοιμη να κυνηγήσει κάτι, αυτή είναι η φιλοξενούμενη. Το διπλό σε τέτοιες πρεμιέρες ενέχει πάντα ρίσκο, όμως θεωρούμε πως έστω και δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση της αποδυναμωμένης -και συνολικά κατώτερης- Φόλενταμ. 2 στο 2.05.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *