Προγνωστικά

ΑΠΟΕΛ – Ντίλα Γκόρι: Και δεύτερη νίκη

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ – Ντίλα Γκόρι, για τα προκριματικά του Europa Conference League.

ΑΠΟΕΛ – Ντίλα Γκόρι (20:00): Τις βάσεις για την πρόκριση έχει βάλει το ΑΠΟΕΛ, αφού στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε εξαιρετικά στο αμυντικό κομμάτι, χωρίς να επιτρέψει στην αντίπαλο του να απειλήσει ουσιαστικά. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Κρέσπο, αν και δεν είχε δημιουργήσει μεγάλο αριθμό φάσεων. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αισθητά στον επιθετικό τομέα και με τον Εφραίμ (64΄) έφτασε στην άνετη επικράτηση. Υπενθυμίζεται πως στον προηγούμενο γύρο προκρίθηκε με δυο νίκες εις βάρος της Βοϊβοντίνα, επικρατώντας και στα δυο παιχνίδια με 2-1. Στα αρνητικά ότι δεν έχει άλλα παιχνίδια στα πόδια του, αφού το πρωτάθλημα στην Κύπρο ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Έχει ξεκινήσει το ταξίδι της στα προκριματικά του Conference πριν από περίπου έναν μήνα. Στον πρώτο γύρο συνάντησε την Ντουνάισκα Ντρέντα, από την οποία ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 2-1, ωστόσο στον επαναληπτικό έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε με νίκη 2-0. Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και κόντρα στην Βόρσκλα, στον δεύτερο προκριματικό, όταν και πάλι ηττήθηκε με 2-1, στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στην έδρα της επικράτησε με 3-1. Πλέον έχει μπροστά της μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αφού ο αντίπαλος είναι πολύ πιο ισχυρός και η ανατροπή πρέπει να γίνει εκτός έδρας. Όπως και ο ΑΠΟΕΛ, έτσι και η Ντίλα δεν έχει άλλα παιχνίδια στα πόδια της, αφού το πρωτάθλημα στη Γεωργία ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

ΑΠΟΕΛ – Ντίλα Γκόρι (20:00): Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας του ΑΠΟΕΛ. Το ότι ακολουθεί παιχνίδι πρωταθλήματος ίσως επηρεάσει τον δείκτη του σκορ. Το συνδυαστικό 1 & Under 3,5 μοιάζει να καλύπτει την αναμέτρηση και το βρίσκουμε στο 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *