Προγνωστικά

Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ Λάρνακας: Εξαιρετική απόδοση

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ Λάρνακας, για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ Λάρνακας (20:00): Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, στον προηγούμενο γύρο, απέναντι στην Πετροκούμπ, από τη Μολδαβία την οποία κέρδισε εντός έδρας, με 3-0 και εκτός με 2-0. Οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στην Κύπρο, εκεί όπου είχε τον έλεγχο του ρυθμού, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ενώ ευτύχησε να πάρει και προβάδισμα στο σκορ(64΄). Στη συνέχεια ωστόσο η πίεση που δέχθηκε ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να δεχθεί την ισοφάριση (80΄), αλλά να κινδυνεύσει με ήττα, η οποία τελικά δεν ήρθε, αφού ο Ιβάν, αστόχησε από τα έντεκα βήματα. Υπενθυμίζεται πως η Μακάμπι δεν έχει άλλα παιχνίδια στα πόδια της, αφού το πρωτάθλημα στο Ισραήλ ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από τα παιχνίδια του προηγούμενου γύρου, κόντρα στη Ζοντίνο από τη Λευκορωσία έχουν φανεί κάποια προβλήματα στην άμυνα για την ΑΕΚ Λάρνακας. Παρόλα αυτά κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας, με 3-2, ενώ στον επαναληπτικό, έμεινε στο 1-1. Τα αμυντικά προβλήματα πάντως έκαναν την εμφάνιση τους και στο πρώτο παιχνίδι, κόντρα στη Μακάμπι και πλέον καλείται να αποδείξει πως δίκαια πέρσι έκανε μεγάλη πορεία στην διοργάνωση. Το άσχημο είναι πως δεν έχει άλλα παιχνίδια στα πόδια της, αφού το πρωτάθλημα στην Κύπρο ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αξίζει να σημειωθεί πως αν συνυπολογίσουμε και τα τελευταία περσινά της επίσημα παιχνίδια, τότε τα πέντε από τα έξι παρουσιάζουν goal/goal.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – ΑΕΚ Λάρνακας (20:00): Με τα αμυντικά προβλήματα που έχει η ΑΕΚ Λάρνακας δύσκολα θα μπορέσει να διατηρήσει το μηδέν. Για να έχει ελπίδες λοιπόν θα πρέπει και αυτή αντίστοιχα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Το Goal/Goal βρίσκουμε σε εξαιρετική απόδοση (2.05).

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *