Προγνωστικά

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ: Θα ρισκάρουν

on

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ (21:45): Το μεγάλο ντέρμπι της Γαλλίας έρχεται σε μια περίοδο που τα πράγματα στην πρώτη θέση έχουν ξεκαθαρίσει. Η Παρί Σεν Ζερμέν απέχει 12 βαθμούς από τη δεύτερη Μαρσέιγ και δεν απειλείται το πρωτάθλημα. Οι Μασσαλοί ωστόσο μόνο αδιάφοροι δεν μπορούν να είναι, δίνοντας μια διαφορετική «μάχη». Αυτή της διατήρησης της δεύτερης θέσης, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Στους 59 βαθμούς βρίσκεται η Μαρσέιγ, τρεις περισσότερους από τη Ρεν.

Μια Μαρσέιγ που στοχεύει φυσικά και στην κατάκτηση του Europa Conference League. Δεύτερη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη στην Τούμπα και πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα συναντήσει την Αϊντχόφεν. Στόχος της φυσικά ο τελικός και η κατάκτηση του τροπαίου της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης της UEFA.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ (21:45): Αμφίβολος ο Μίλικ, που δεν ταξίδεψε στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Σαμπάολι θα τον περιμένει, διαφορετικά θα δούμε τον Μπακαμπού και πάλι στην κορυφή της επίθεσης. Η Παρί αναμένεται να παραταχθεί με όλα της τα όπλα, μπορεί το βαθμολογικό κίνητρο να μην υπάρχει, αλλά σε ένα τέτοιο ντέρμπι πάντα υπάρχει πολύ μεγάλο κίνητρο. Η Παρί αντέδρασε μετά από εκείνη την ήττα στο Μονακό με 0-3 στις 20 Φλεβάρη και σημείωσε 11 γκολ σε δύο ματς μετά τη διακοπή. Πέντε απέναντι στη Λοριάν, έξι απέναντι στην Κλερμόν.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θα δούμε ένα τόσο κλειστό ματς όσο αυτό στο Βελοντρόμ στον πρώτο γύρο που έληξε 0-0; Δύσκολο φαντάζει στην έδρα της Παρί, η οποία δίνει ένταση και ταχύτητα στο γήπεδό της. Χαμηλές οι αποδόσεις στα γκολ, όπως και στο αμφίσκορο. Θα πάμε σε επιλογή με ρίσκο, περιμένοντας και από τις δύο ομάδες να μπουν για να παίξουν ένα ανοιχτό παιχνίδι από το ξεκίνημα. Πάμε στοίχημα με over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2.07.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *