Προγνωστικά

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα: Δυνατά από την αρχή

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα, για το πρωτάθλημα στη La Liga.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα (22:30): Έμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την περσινή σεζόν, απογοήτευσε και στην Ευρώπη που πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου της στο Champions League. Είναι αλήθεια πως μετά το Μουντιάλ εμφανίστηκε πολύ διαφορετική, αλλά δεν έφτανε για να κάνει την υπέρβαση και να περάσει και τη Ρεάλ στη μάχη της δεύτερης θέσης. Ως στόχο ο Σιμεόνε έθεσε την κατάκτηση του τίτλου, πήρε καλούς παίκτες και έκανε… έξυπνες βόμβες στις μεταγραφές όπως αυτές του Σογιουντσού, του Αθπιλικουέτα και του Γκαλάν. Έφυγαν Λόντι και Κοντογκμπιά. Κινείται πάντως στις μεταγραφές για να πάρει τουλάχιστον έναν μέσο ακόμα και ίσως και έναν επιθετικό. Ποιοτικό το ρόστερ της, με ηγέτη τον Γκριζμάν και με τον Σιμεόνε να παραμένει για 13η σεζόν στον πάγκο.

Εναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της η Γρανάδα είναι και πάλι πίσω στη μεγάλη κατηγορία. Με ιστορικό ρεκόρ εντός έδρας, εκεί που δε γνώρισε καμία ήττα έχοντας ρεκόρ 17 νικών και 4 ισοπαλιών σε 21 παιχνίδια, ενώ είχε την καλύτερη επίθεση με 55 γκολ. Ο Πάκο Λόπεθ αντικατέστησε τον Καράνκα στα μισά της περσινής σεζόν και πιστώνεται στον απόλυτο βαθμό την άνοδο της ομάδας στη La Liga. Έφυγαν 3-4 έμπειροι παίκτες, μεταξύ των οποίων ο μπακ Κίνι που ήρθε στον Ολυμπιακό. Πήρε τον Βαγιέχο από τη Ρεάλ, καλή η μεταγραφή του φορ Βάισμαν από τη Βαγιαδολίδ που πέρσι έπαιξε δανεικός στη Γρανάδα. Βασικός στόχος η παραμονή, δύσκολη η πρεμιέρα στο Μετροπολιτάνο.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα (22:30): Τεράστιο φαβορί η Ατλέτικο σε μια θεωρητικά εύκολη πρεμιέρα απέναντι στη νεοφώτιστη Γρανάδα. Χαμηλά οι περισσότερες αποδόσεις, τόσο στο αποτέλεσμα, όσο και στα γκολ, όχι όμως κα στο σημείο από ημίχρονο. Γι’ αυτό και θα πάμε προς τα εκεί. 1/1 στο 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *