Προγνωστικά

Μορεϊρένσε – Πόρτο: Έχει την ποιότητα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μορεϊρένσε – Πόρτο, για το πρωτάθλημα στην Α’ Πορτογαλίας.

Μορεϊρένσε – Πόρτο (20:45): Στην πρώτη κατηγορία επέστρεψε η Μορεϊρένσε μετά από έναν χρόνο απουσίας. Πήρε με άνεση την άνοδο. Τερματίζοντας στην πρώτη θέση με δέκα βαθμούς διαφορά από τη Φαρένσε. Θέλει αυτή τη φορά να μην αποδειχτεί… ασανσέρ, άλλαξε προπονητή πάντως παρά την επιτυχία της ανόδου. Ο Ρουί Μπόρχες είναι πλέον στον πάγκο, στοίχημα από τη στιγμή που δεν έχει δουλέψει ξανά σε ομάδα πρώτης κατηγορίας. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ηττήθηκε από τη Φαρένσε στα πέναλτι και έμεινε εκτός συνέχειας στο Λιγκ Καπ. Στις μεταγραφές έφυγαν συνολικά οχτώ παίκτες, έχει κάνει κάποιες κινήσεις ενίσχυσης αλλά όχι κάτι το εντυπωσιακό. Πάει για μια ζόρικη σεζόν, έδειξε αμυντικό πρόβλημα στα φιλικά παιχνίδια.

Η Πόρτο κατέκτησε πέρσι τρεις τίτλους, το Σούπερ Καπ, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ, έχασε ωστόσο το πρωτάθλημα και αυτό είναι αρκετό για να αποκαλεί τη σεζόν της αποτυχημένη. Η δεύτερη θέση δεν ικανοποιεί ποτέ τους δράκους, που έχουν σαν στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Στο πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι ηττήθηκε στο ντέρμπι από την Μπενφίκα με 2-0 και έχασε το Σούπερ Καπ. Καλή η εικόνα της στα φιλικά παιχνίδια, έκανε μία ήττα σε οχτώ ματς (από τη Γουλβς), φτωχή η παρουσία της στα μεταγραφικά. Έφυγε ο Ουρίμπε που αποτελεί μεγάλη απώλεια, πήρε τον Νίκο Γκονζάλεθ για την αντικατάστασή του. Δεν αποκλείεται πάντως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να δούμε και άλλες προσθαφαιρέσεις.

Μορεϊρένσε – Πόρτο (20:45): Αδιαφιλονίκητο το φαβορί του ματς, με την Πόρτο να ξεκινάει με ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι απέναντι στη νεοφώτιστη Μορεϊρένσε. Δε νομίζω πως οι Δράκοι μπορούν να αντιμετωπίσουν πρόβλημα σε ένα τέτοιο ματς, περιμένω μια άνετη επικράτηση και θα πάω στο 2 & Over 2,5 στο 1.85.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *