Προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς: Με φόρα

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς, για το πρωτάθλημα στην Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (22:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει στη νέα σεζόν με υψηλές βλέψεις, μεγάλους στόχους, όπως πάντα, αλλά και πολλά ερωτηματικά. Έχει ήδη δαπανήσει κοντά στα 200 εκατομμύρια ευρώ, παίρνοντας τον φορ, Ράσμους Χόιλουντ με 75 εκατ. ευρώ, τον Μέισον Μάουντ με 65 και τον Αντρέ Ονάνα με 50. Αν είναι ακραίο το ποσό για τον Δανό πρώην επιθετικό της Αταλάντα; Προφανώς. Καλός παίκτης φαίνεται, αλλά αν με σεζόν με 16 γκολ και 7 ασίστ σε 42 συμμετοχές κοστίζει τόσο, αν έκανε χρονιές… Χάαλαντ, πόσο θα έδινε; Πάμε παρακάτω. Αποχώρησε ο Ντε Γκέα, όπως και οι Φρεντ, Τέλες, Τζόουνς και Τουανζέμπε και δείχνει να χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση. Προσωπικά, θεωρώ ότι απέχει κατά πολύ από το να μπει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, έστω και αν ο καλύτερος κριτής, είναι ο αγωνιστικός χώρος. Για να το θέσουμε αλλιώς, με το υπάρχον υλικό, για να μπορέσει να ανταγωνιστεί τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο (Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ), θα πρέπει να πάρει το καλύτερο από αρκετούς παίκτες, όπως ο Φερνάντες, ο Ράσφορντ, ο Μάουντ, ο Σάντσο, ο Άντονι. Ειδικά οι δύο τελευταίοι, έρχονται από πολύ μέτριες χρονιές, είτε θα είχαν τραυματισμό, είτε πολύ μέτρια παρουσία.

Η Γουλβς, από την άλλη, δεν έχει αλλάξει πολλά από περσινό ρόστερ. Πέρα, φυσικά, από την εξέλιξη-σοκ στον πάγκο της! Δεν έχει περάσει, άλλωστε, ούτε μία εβδομάδα από την αποχώρηση του Ζουλέν Λοπετέγι από τον πάγκο των «λύκων». Μέχρι και στην ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας, έγινε λόγος για διαφορά απόψεων σχετικά με τον σχεδιασμό. Ήταν 8 Αυγούστου όταν ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος κάθισε 9 μήνες στον πάγκο. Μετά την εξέλιξη-σοκ, έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά, συμφωνώντας με τον Γκάρι Ο’ Νιλ, ο οποίος ανακοινώθηκε την επόμενη μέρα κιόλας. Είναι ο πρώην προπονητής της Μπόρνμουθ, με την οποία έκανε εντυπωσιακό φινάλε στην περσινή σεζόν και εν τέλει την κράτησε άνετα στην Premier League. Περισσότερες οι αποχωρήσεις από ό,τι τα νέα πρόσωπα. Έφυγαν, μεταξύ άλλων, Νέβες, Ραούλ Χιμένες, Μουτίνιο, Ντιέγκο Κόστα, Τσικίνιο, Αντάμα Τραορέ, Κόουντι, Κόλινς, την ώρα που απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον φορ Ματέους Κούνια και τον αμυντικό μέσο Μπουμπακάρ Τραορέ. Παίκτες, δηλαδή, που είχαν αποκτηθεί αρχικά με δανεισμό. Υγιής και πάλι ο φορ Σάσα Κάλαϊτζιτς, ποντάρουν πολλά πάνω του, όπως και στον νεαρό, Φάμπιο Σίλβα. Μπροστά έχει ποιότητα, με παίκτες όπως ο Γκέδες, ο Νέτο, ο Σαράμπια, αλλά δεν σου πολύ-γεμίζει το μάτι ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό στη σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (22:00): Σίγουρα είναι μεγάλο το σοκ στη Γουλβς με τις τελευταίες εξελίξεις και περιμένω, την ίδια ώρα, από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να μπει με γκάζι στη σεζόν. Over 1,5 ημίχρονο, στο 2.36.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *