Προγνωστικά

Ατρόμητος – Βόλος: Με συνδυασμό

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητος – Βόλος, για το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λιγκ.

Ατρόμητος – Βόλος (18:00): Ζόρια στο ξεκίνημα για τον Ατρόμητο. Η ήττα 4-0 στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό μπορεί να θεωρηθεί μέσα στο πρόγραμμα. Αυτή από την Κηφισιά ωστόσο «πόνεσε». Έμεινε με 10 παίκτες στο 36′ (αποβολή Ντε Μποκ) και στην ίδια φάση ο Οζέγκοβιτς άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά. Ο Παπασάββας στο 69′ διπλασίασε το προβάδισμα τον γηπεδούων, με τον Ασεβέδο στο φινάλε να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Το 2-1 για την Κηφισιά δεν βρίσκει εφαρμογή στη στατιστική ωστόσο, αφού ο Ατρόμητος κυριάρχησε στις επιμέρους κατηγορίες. Αν και είχε παίκτη λιγότερο κέρδισε την κατοχή με 67%, είχε 2.36 xG αντί 0.79 του αντιπάλου, εννέα on target τελικές καθώς και οκτώ κερδισμένα κόρνερ. Έφυγε εντούτοις με άδεια χέρια από την αναμέτρηση και ψάχνει εναγωνίως τους πρώτους βαθμούς. Θα έχει μια άνετη σεζόν, αλλά η εξάδα είναι πρόκληση. Βαλένσια, Τζαβέλλας καθώς και Κούντε οι τελευταίες ποιοτικές προσθήκες, που δίνουν έξτρα ποιότητα στους Περιστεριώτες.

Στην πρεμιέρα έσωσε τον βαθμό απέναντι στη Λαμία. Ακολούθως γνώρισε ήττα 3-0 από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια αντιμετώπισε την ΑΕΚ. Έφτασε πολύ κοντά στο αποτέλεσμα, εντούτοις δεν τα κατάφερε. Βρήκε προβάδισμα με τον Ντέλετις στο 8′, βρήκε και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή Μάνταλου στο 24′. Γιόνσον και Τσούμπερ γύρισαν το ματς, ωστόσο ο Ντέλετις ισοφάρισε στο 72′. Στις καθυστερήσεις όμως, ο Κρούζλιακ υπέπεσε σε πέναλτι και Άμραμπατ σκόραρε το τελικό 3-2 υπέρ της ΑΕΚ. Παραμένει μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία ο Βόλος, ωστόσο έχει θέματα στα μετόπισθεν. Και δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή επιτυχία με την είσοδο στα playoffs. Μπερτόγλιο και Χουάν Μανουέλ Γκαρσία οι τελευταίες προσθήκες.

Ατρόμητος – Βόλος (18:00): Ο Ατρόμητος έχει την πίεση αλλά και έξτρα κίνητρο μετά το 0/2 στο ξεκίνημα. Ο Βόλος είναι επικίνδυνος, ωστόσο συχνά βγάζει πολλή αφέλεια στο χορτάρι. Πάμε με το συνδυαστικό 1 & Under 4,5 στο 2.07.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *