Προγνωστικά

Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας: Μονόδρομος

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας, για το πρωτάθλημα στην Α’ Κύπρου.

Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας (19:00): Απίθανη επιστροφή της Νέας Σαλαμίνας και ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Ανόρθωση, αλλά με «χτύπημα» στο 14ο(!) λεπτό των καθυστερήσεων, κατάφερε και έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας. Τρομερά τα ψυχικά αποθέματα και η αντίδραση της Νέας Σαλαμίνας, κόντρα σε έναν τέτοιον αντίπαλο. Παραμένει πάντως δίχως νίκη στο εφετινό κυπριακό πρωτάθλημα και με πολλά θέματα στα μετόπισθεν. Τρία Over και δυο Under μετράει η Νέα Σαλαμίνα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Μετά από τρεις δύσκολες και απαιτητικές αναμετρήσεις, έχει την ευκαιρία για το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Τελευταία φορά που η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε του Εθνικού ήταν το 2020.

Οταν μια ομάδα δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράρει, τότε είναι δεδομένο πως θα το πληρώσει. Αυτό ισχύει και για τον Εθνικό Αχνας, που έμεινε στο 1-1 με τον Οθέλλο. Είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και τις φάσεις, αλλά όχι το γκολ. Παραβιάστηκε και η εστία του στη μοναδική κλασική ευκαιρία των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να παραμείνει δίχως τρίποντο στο εφετινό κυπριακό πρωτάθλημα. «Βρέχει» γκολ στις αναμετρήσεις του Εθνικού. Μόλις ένα από τα τελευταία πέντε ματς έληξε Under. Μεταγραφική ενίσχυση για τον Εθνικό Αχνας, που προχώρησε στην απόκτηση του Ενέμ.

Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Άχνας (19:00): Ομάδες με άμυνες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Μονόδρομος τα πολλά γκολ. Ποντάρουμε στο Over 2,5, στο 1.82.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *