Προγνωστικά

Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία: Δεν θα βγάλουν… μάτια

on

Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία (21:45): Πρόκειται για αγώνα για τον όμιλο (2ο στην 3η κατηγορία) της Εθνικής μας. Και εννοείται πως θα ήταν πολύ βολικό για την Ελλάδα ένα «Χ» εδώ πέρα. Έτσι, θα άνοιγε ακόμη περισσότερο ο δρόμος για την πρωτιά και την άνοδο. Στο στοίχημα, αν σας ενδιαφέρει, η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.10, έτσι για την ιστορία. Επίσης, ο «άσος» δίνεται στο 2.10 και το «διπλό» στο 3.75. Πάμε να δούμε τι έχουμε, αφού δούμε πρώτα τη βαθμολογία: Ελλάδα 6, Κόσοβο 3, Βόρεια Ιρλανδία 1, Κύπρος 1.

Μετά τη νίκη του στην πρεμιέρα με 2-0 επί της Κύπρου, το Κόσοβο ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Η Εθνική Ελλάδας νίκησε με 1-0 και πήρε κεφάλι στον όμιλο. Συν το ότι έχασε τον Αλίτι (72’) και τον Μούριτς (90’) με κόκκινη κάρτα. Με νίκη εδώ αφήνει πίσω την τωρινή της αντίπαλο και συνεχίζει να ελπίζει για την πρώτη θέση.

Λίγα πράγματα έχει δείξει η Βόρεια Ιρλανδία ως τώρα στη διοργάνωση. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Εθνική μας ομάδα με 1-0 και προ ημερών έμεινε εκτός έδρας στο 0-0 με την Κύπρο. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αν δεν ρισκάρεις και λίγο περισσότερο, δεν θα κερδίσεις κάτι. Και δεν κέρδισε κάτι. Μόνο με νίκη εδώ θα συνεχίζει να ελπίζει για κάτι καλό. Διαφορετικά, μην μπλέξει περισσότερο κιόλας. Επόμενο παιχνίδι είναι εντός με την Κύπρο (12/6).

Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία (21:45): Δεν θα ρισκάρουμε πολύ. Και περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι να πηγαίνει στη δύναμη περισσότερο. Πάμε στοίχημα με το «Χ» Ημίχρονο στο 1.90. Πάμε με αυτήν την επιλογή και βλέπουμε.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *