Προγνωστικά

Αυστρία – Δανία: Θα έχει τον πρώτο λόγο

on

Αυστρία – Δανία (21:45): Για την 2η αγωνιστική του Group A της πρώτης κατηγορίας η αναμέτρηση στη Βιέννη. Η Αυστρία φτάνει στο ματς από επιβλητική νίκη και σπουδαίο εμφάνιση στο 3-0 επί της Κροατίας στο Ζάγκρεμπ. Άφησε την πρωτοβουλία στους γηπεδούχους, χτύπησε στο ανοιχτό γήπεδο και πήρε μεγάλο τρίποντο με γκολ των Αρναούτοβιτς, Γκρέγκοριτς και Ζάμπιτσερ. Δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στην κορυφή ως το τέλος, όμως έκανε ένα σημαντικό βήμα για να αποφύγει την τελυταία θέση και τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Ακόμη μεγαλύτερο το ‘μπαμ’ της Δανίας στο Παρίσι! Νωρίς στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους βρέθηκε πίσω στο σκορ από τέρμα του Μπενζεμά, όμως έβγαλε εντυπωσιακή αντίδραση. Με τον Κορνέλιους να μπαίνει ως αλλαγή στο ματς και να σκοράρει δις (68′, 88′) για την ολική ανατροπή και το τρίποντο στην ‘πόλη του φωτός’. Ένα ακόμη ‘διπλό’ μπορεί να φέρει τη Δανία σε θέση ισχύος ακόμη και για την πρώτη θέση του ομίλου…

Αυστρία – Δανία (21:45): Η Αυστρία έχει ανεβάσει πολύ την επιθετική της παραγωγή στα τελευταία παιχνίδια. Απόρροια της αλλαγής του σχεδίου της στο χορτάρι. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει πάει σε σχηματισμό με τριάδα στην άμυνα και φαίνεται να της ταιριάζει. Φορτώνει τον άξονα, έχει παίκτες να παίξουν την πλευρά, οργανώνεται πίσω από τη μπάλα και βγαίνει γρήγορα μπροστά. Η Δανία είναι εξαιρετικά συμπαγής. Σκληρή, ψύχραιμη και ξέρει να διατηρεί την αυτοκυριαρχία της. Ρίχνει το βάρος στις πλευρές, μπορεί να κυκλοφορεί τη μπάλα με υπομονή και διαθέτει ταχύτητα στα πόδια και την σκέψη.

Η Αυστρία είναι σε θετικό μομέντουμ και με την ψυχολογία στα ύψη. Θέλει να εξαργυρώσει το τρίποντο στο Όσιγιεκ, αλλά η Δανία δύσκολα θα πιαστεί κορόιδο όπως η Κροατία. Οι φιλοξενούμενοι πάνε υποψιασμένοι στη Βιέννη, έχουν την ικανότητα να ελέγξουν τον ρυθμό και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Σοβαρή ομάδα και μεθοδική, μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από την Αυστρία και θα πάμε στοίχημα με το combo X2 & under 3,5 γκολ στο 1.82.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *