Προγνωστικά

Βοσνία – Ρουμανία: Στήριξη στην έδρα

on

Βοσνία – Ρουμανία (21:45): Έμεινε στην ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Φιλανδίας στην πρεμιέρα του Nations League. Βρέθηκε να χάνει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι, αλλά δεν το παράτησε στιγμή και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα. Πάλι καλά που πήρε τον βαθμό έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Τώρα όμως ξέρει ότι δεν την παίρνει για απώλειες ειδικά κόντρα σε μια ομάδα όπως η Ρουμανία, αν θέλει να πάρει την πρωτιά στον όμιλο.

Βοσνία – Ρουμανία (21:45): Έκανε κακή εμφάνιση απέναντι στο Μαυροβούνιο την περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας. Το πάλεψε στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν τα κατάφερε και δεν είχε απάντηση στο γκολ που δέχθηκε στο 66′. Προς το τέλος αναγκαστικά ανοίχτηκε, ανέβασε τις γραμμές της για να ψάξει την ισοφάριση και κάπως έτσι στο 87′ έγινε το τελικό 2-0. Είναι ήδη με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει αποτέλεσμα στην έδρα της Βοσνίας, αλλά με ανάλογη εμφάνιση δύσκολα τα πράγματα. Είναι εν μέρη άτυχη, καθώς παίζει και τα δύο πρώτα ματς εκτός.

Βοσνία – Ρουμανία (21:45): Η Βοσνία ξέρει ότι πρέπει να πάρει το ματς κόντρα στη Ρουμανία, η οποία έδειξε ότι εκτός έδρας έχει θέματα. Θα στηρίξουμε την έδρα. Πάμε στοίχημα με τον άσο σε απόδοση 2.10.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *