Προγνωστικά

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Προσεκτικά

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, για το πρωτάθλημα της Premier League.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21:45): Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε 2-1 στο «Έμιρεϊτς» στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα και έδειξε πως η τακτική της προσέγγιση δεν θα αλλάξει ούτε φέτος. Ίσως να φοβήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε την Άρσεναλ, αλλά έτσι κι αλλιώς υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Επέλεξε να παίξει πίσω από την μπάλα, με αποτέλεσμα να έρθει σε ελάχιστες επαφές με την μπάλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Στο δεύτερο, δύο από τις αλλαγές του Κούπερ, συνδυάστηκαν και έτσι ήρθε το γκολ των «κόκκινων». Ο Ελάνγκα έκανε ωραίο γύρισμα και ο Αβονιγί με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1, αλλά η Νότιγχαμ δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Πέρσι, κατάφερε να μείνει στην κατηγορία χάρη στην έδρα της, εκεί πήρε τις 8 από τις 9 νίκες της, εκεί μάζεψε τους 30 από τους 38 βαθμούς. Και είναι σημαντικό να κερδίζεις ομάδες με τους ίδιους στόχους. Εκτός για το Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Στοίχημα δίνονται ο Χένεσι (τερματοφύλακας) και ο Ρίτσαρντς (αριστερό μπακ), αμφίβολος ο Φελίπε (κεντρικός αμυντικός).

Σχετικά αντίστοιχη τακτική προσέγγιση με την αποψινή της αντίπαλο είχε και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη δική της πρεμιέρα. Κλείστηκε πίσω χωρίς να κάνει πολλά μπροστά. Με τη διαφορά πως η νεοφώτιστη ομάδα έπαιζε εντός με την Κρίσταλ Πάλας. Στόχος της είναι η παραμονή, αρχή είναι ακόμη, αλλά σίγουρα πρέπει να αλλάξει πολλά. Μπήκε με το αριστερό, κοινώς έχασε μόνο 1-0 και αυτό το σκορ σίγουρα είναι τιμητικό για την ίδια. Ελάχιστα πράγματα μπροστά, την ώρα που κινδύνευσε να δεχτεί αρκετά γκολ παραπάνω. Το άγχος της πρεμιέρας; Μπορεί. Το θέμα είναι ότι θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση, όπως περιμένει και ο ίδιος ο προπονητής της και όπως δήλωσε μετά την τελευταία προσθήκη με τον Τομ Ντέιβις (πρώην Έβερτον) στα χαφ. Δίνονται εκτός Μπρούστερ (επιθετικός), Κουλιμπαλί (κεντρικός μέσος), Φλεκ (κεντρικός μέσος), αμφίβολος ο Γέμπισον (επιθετικός).

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21:45): Δεν θεωρώ πως θα ρισκάρει πολλά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον όχι από την αρχή. Η Νότιγχαμ είναι εκείνη που έχει εδώ την επιπλέον πίεση. Θα επιλέξω το Χ Ημίχρονο, στο 2.10

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *