Προγνωστικά

Βίλα Νόβα – Πόντε Πρέτα: Πάμε στα… λεπτά

on

Βίλα Νόβα – Πόντε Πρέτα (03:30): Αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο ‘Estádio Onésio Brasileiro Alvarenga’. Με την ήττα στην έδρα της Κριτσιούμα, η Βίλα Νόβα συμπλήρωσε οκτώ ματς στην κατηγορία δίχως τρίποντο. Διάστημα στο οποίο έχει τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Τελευταία φορά πανηγύρισε στις 07/05, στο 2-0 επί της Ναούτικο Ρεσίφε. Παρέμεινε ουραγός με 11 βαθμούς και στο -3 από την γραμμή σωτηρίας. Το ρεκόρ της μεταφράζεται σε 1Ν-8Ι-5Η, με γκολ 8-14.

Ζόρικη και η αποστολή της Πόντε Πρέτα, που επίσης παλεύει για την παραμονή. Η νίκη με σκορ 1-2 στην έδρα της Ιτουάνο αποδείχθηκε μια αγωνιστική έκλαμψη. Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Σπορτ Ρεσίφε, ακολούθησαν αυτές απέναντι σε Λοντρίνα και Κρουζέιρο, πριν πάρει βαθμό στο εντός με την Σαμπάιο Κορρέα. Με 13 βαθμούς είναι 18η. Εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά και μόλις στο -1 από τη γραμμή σωτηρίας. Μετράει συνολικά 3Ν-4Ι-7Η, με γκολ 8-13.

Βίλα Νόβα – Πόντε Πρέτα (03:30): Σε επίπεδο ρόστερ και ποιότητας, η Βίλα Νόβα υστερεί για τις ανάγκες της κατηγορίας. Είναι όμως σκληρή, παλεύει τα παιχνίδια και δεν παραδίδεται εύκολα. Τρέχει ένα αρνητικό σερί που προσθέτει πίεση και ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση. Έχει δυσκολία τόσο στη δημιουργία φάσεων, όσο και στην εκτέλεση. Το παλεύει στην άμυνα, αν και επί της ουσίας δέχεται σταθερά ένα γκολ ανά ματς. Πανομοιότυπη η εικόνα της Πόντε Πρέτα. Που έχει σταθεί λίγο πιο τυχερή στις λεπτομέρειες και πήρε δύο βαθμούς παραπάνω. Αγωνιστικά, τόσο οι αριθμοί της όσο και τα προβλήματα παραπέμπουν σε αυτά της Βίλα Νόβα σε άμυνα και επίθεση.

Σε κακό φεγγάρι αμφότερες. Βγάζει περισσότερο πείσμα η γηπεδούχος, παίζει ελαφρώς πιο ελεύθερα η φιλοξενούμενη. Σε γενικές γραμμές ωστόσο ελάχιστα τους χωρίζουν, κάτι που αποτυπώνεται στον βαθμολογικό πίνακα και τα στατιστικά. Έχει ένα μικρό προβάδισμα η Βίλα Νόβα, θα έπρεπε ωστόσο να προσφέρεται σε υψηλότερες τιμές. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί και δύσκολα θα έχουμε δράση από νωρίς στο ματς. Άλλωστε αν και σχετικά νωρίς, μοιάζει ιδιαίτερα κρίσιμο. Κάνουμε παιχνίδι με τον χρόνο και θα πάμε στοίχημα να σημειωθεί το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 28′ σε απόδοση 2.00.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *