Προγνωστικά

Κόλο Κόλο – Ιντερνασιονάλ: Με τα τέρματα στο 1.84

on

Κόλο Κόλο – Ιντερνασιονάλ (03:30): Πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Κόλο Κόλο για τη φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Ιντερνασιονάλ σε μια εβδομάδα (6/7). Στη φάση των νοκ άουτ, που αρχίζει απόψε, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Αν μετά τα δύο 90άλεπτα, υπάρχει ίδιος συνολικά αριθμός τερμάτων, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους απευθείας στα πέναλτι. Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Ντεπορτίβο Κάλι-Μελγκάρ.

Κόλο Κόλο – Ιντερνασιονάλ (03:30): Πρεμιέρα στη διοργάνωση κάνει η Κόλο Κόλο, καθώς ήταν από τις ομάδες που προκρίθηκαν απευθείας στη φάση των «16». Το πρωτάθλημα Χιλής έχει διακοπεί μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στα τέλη Μαΐου και θα αρχίσει ξανά το προσεχές Σαββατοκύριακο. Μετά από 15 αγώνες, η ομάδα του Γκουστάβο Ενρίκε Κιντέρος είναι στην κορυφή με 29β. μαζί με τις Νουμπλένσε και Ουνιόν Εσπανιόλα. Σε αυτό το διάστημα, έδωσε δύο αγώνες Κυπέλλου με την Ντεπόρτες Τεμούκο και με συνολικό σκορ 5-1 προκρίθηκε στους «16».

Κόλο Κόλο – Ιντερνασιονάλ (03:30): Η Ιντερνασιονάλ βρέθηκε στους «16», ως πρώτη του Ε’ ομίλου και μάλιστα χωρίς ήττα. Συγκέντρωσε 12β. σε 6 αγώνες (3-3-0), αφήνοντας πίσω τις Γκουαϊρένα, Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και Ντε Οκτούμπρε. Το πρωτάθλημα Βραζιλίας διεξάγεται κανονικά και βρίσκεται σε καλό ρυθμό. Αλλά και αγωνιστική κατάσταση, αφού μετράει 3 νίκες στην τελευταία 4άδα αγώνων. Στο τελευταίο παιχνίδι νίκησε εύκολα με σκορ 3-0 την Κοριτίμπα. Έτσι, μετά από 14 αγώνες, η ομάδα του Μάνο Μενέσες διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 24β. και μείωσε στους 5 τη διαφορά από την κορυφή και την πρωτοπόρο Παλμέιρας.

Ένα μικρό προβάδισμα λόγω έδρας το έχει η Κόλο Κόλο, αλλά με δεδομένο ότι υπάρχει ρεβάνς σε μια εβδομάδα, εκτιμώ ότι οι δύο ομάδες θα είναι αρκετά προσεκτικές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σκοράρουν κιόλας. Τα γκολ θα αποτελέσουν την επιλογή στο στοίχημα μου, αφού δεν θέλω να μπλέξω με σημείο. Η Ιντερνασιονάλ έχει 7/9 αμφίσκορα στα πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Κόλο Κόλο δέχθηκε γκολ από ομάδα μικρότερης κατηγορίας στο τελευταίο της επίσημο ματς. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.84.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *