Προγνωστικά

Εφές – Αρμάνι Μιλάνο: Έδρα η μία, απουσίες η άλλη

on

Εφές – Αρμάνι Μιλάνο (20:30): Μετά τους δύο αγώνες στο Μιλάνο όπου οι δύο ομάδες πήραν από μία νίκη, η σειρά μεταφέρεται απόψε στην Κωνσταντινούπολη. Η Εφές έχει πλέον την ευκαιρία να προκριθεί στο Final Four του Βελιγραδίου μπροστά στο κοινό της, κάτι που θα γίνει αν επικρατήσει απόψε και την Πέμπτη. Έχει κάνει ήδη το break και νομίζω πως έχει τα φόντα παρότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά της φέτος να τα καταφέρει και να μην επιστρέψει στην Ιταλία. Ας δούμε την επιλογή μου στο στοίχημα.

Εφές – Αρμάνι Μιλάνο (20:30): Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Ολύμπια, κάτι που παραδέχθηκε και ο Έτορε Μεσίνα, σε μία προσπάθεια να μεταφέρει και έξτρα πίεση στην Εφές. Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν οι Μήτογλου, Ντιλέινι, Ροντρίγκεθ και Μέλι, κάτι που την αποδυναμώνει πολύ. Επιστρέφει ο Ντατόμε ο οποίος αποθεραπεύτηκε, όμως και πάλι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης υπερτερεί σε όλες τις θέσεις του ρόστερ.

Βάζοντας στην εξίσωση πως όσο περνάνε τα παιχνίδια μειώνονται και οι δυνάμεις όσων παίζουν και είναι υγιείς, νομίζω πως δύσκολα δεν θα γίνει το 2-1 απόψε. Στο παιχνίδι της Μεγάλης Πέμπτης όπου η ιταλική ομάδα ισοφάρισε, βγήκε στον… αφρό το πάθος, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να επαναλάβει ανάλογη εμφάνιση με τόσα προβλήματα. Η Εφές έχει πλέον διαθέσιμη την τριάδα Μίτσιτς, Λάρκιν και Μπομπουά, με τον πρώτο και τον τρίτο να είναι ακόμα καλύτερα από πλευράς ρυθμού. Και αυτό θα παίξει ρόλο.

Το χάντικαπ έχει ανοίξει σε φυσιολογικές τιμές, και από την στιγμή που βλέπω σχετικά εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, θα την ποντάρω. Πάμε στοίχημα με «άσο» στους –6,5 πόντους σε απόδοση 1.78.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *