Προγνωστικά

Βενέτσια – Σπέτσια: Με ρίσκο

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βενέτσια – Σπέτσια, για το πρωτάθλημα στη Β’ Ιταλίας.

Βενέτσια – Σπέτσια (21:30): Θετικό είναι το ξεκίνημα της Βενέτσια στο εφετινό ιταλικό πρωτάθλημα. Ομάδα που αρνείται να χάσει και με καλή αμυντική λειτουργία, μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες μέχρι στιγμής. Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Βενετίας κόλλησε στο μηδέν με την Τσιταντέλα, σε ένα ματς όπου θα μπορούσε να πάρει τους τρεις πόντους. Αρκετές οι ευκαιρίες που σπατάλησε η Βενέτσια, με τους παίκτες της να μη βρίσκουν στόχο. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, έχοντας συγκεντρώσει 8 πόντους σε 4 αγωνιστικές. Τρία Over και δύο Under ο απολογισμός για την Βενέτσια στα τελευταία πέντε παιχνίδια (πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας). Τελευταία φορά που επικράτησε της Σπέτσια ήταν τον Αύγουστο του 2018 με 1-0.

Παραπατάει για τα καλά η Σπέτσια, στην επιστροφή της στα γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου. Από το κακό στο χειρότερο, με τη μια αγωνιστική… σφαλιάρα να διαδέχεται την άλλη. Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, βρήκε τη Σπέτσια σε ένα περίεργο mood.  Το νέο ξεκίνημα με τον Μασιμιλιάνο Αλβίνι μόνο θετικό δεν είναι, με τη Σπέτσια να μετράει back to back ήττες στη Serie B. Μετά και τον διασυρμό από την Καταντζάρο, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από την Κόμο. Βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε ποτέ να φέρει το ματς στα ίσια. Λιγοστές οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες της Σπέτσια, με το πρόβλημα στον επιθετικό τομέα να δείχνει μεγάλο στα τελευταία ματς. Τρία Over και δυο Under για την Σπέτσια στα τελευταία πέντε ματς. Τρεις διαδοχικές νίκες μετράνε κόντρα στη Βενέτσια οι φιλοξενούμενοι.

Βενέτσια – Σπέτσια (21:30): Γρίφος το συγκεκριμένο ματς, με τη διακοπή να ευνοεί την Σπέτσια. Καλείται να βγάλει αντίδραση και πληρώνει καλά. Ποντάρουμε στο 2, στο 2.90.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *