Προγνωστικά

Φένλο – Μπρέντα: Σκοράρουν

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φένλο – Μπρέντα, για το πρωτάθλημα στη Β’ Ολλανδίας.

Φένλο – Μπρέντα (21:00): Η Φένλο πήγε να χάσει δικό της ματς απέναντι στην Τέλσταρ. Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε να χάνει από το 14’, είχε ακυρωθέν γκολ στο 19’ και γενικά ήταν κάπως υποτονική. Στο δεύτερο, όμως, ήταν λες και μπήκε… άλλη ομάδα: Κυριαρχική και φουλ πιεστική, έφτασε στη νίκη με 2-1, με ανατροπή, με γκολ από τον Ντόσμπουργκ στο 73’ και από τον Μπερντέν στο 95’. Ένα β’ 45λεπτο στο οποίο είχε 14 τελικές, από τις οποίες οι 13 στον στόχο!! Ήταν η 3η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά το 2-0 επί της Ντε Γκράαφτσαπ και το 4-1 κόντρα στην Ουτρέχτη Β’. Κάπως έτσι, ανέβηκε αρκετά, μιας και είχε μπει στη σεζόν με εντός έδρας ήττα (3-1) από τη Μάαστριχτ και το 2-2 με την Έμεν. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Μπρέντα βρίσκεται σχεδόν στη μέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3-1 από τη Ρόντα. Ένα ματς που ούτε η ίδια κατάλαβε πώς έχασε και που με βάση την εικόνα που είχε, δέκα φορές να έπαιζε, τις άλλες 9 θα το έπαιρνε. Κυριάρχησε, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, 24 τον αριθμό, από τις οποίες οι 12 στον στόχο. Κι όμως, έχασε και… εύκολα κιόλας. Είχε προηγηθεί το επιβλητικό 4-1 εκτός έδρας επί της Βίλεμ, σε ματς που της πήγαν όλα καλά. Εκεί, βλέπετε, τα πήγε πολύ καλύτερα, δημιούργησε και πάλι αρκετές φάσεις και πήρε αυτό που ήθελε. Έχει βρει δίχτυα στα 4 από τα 5 παιχνίδια της, έχει δεχτεί γκολ σε όλα! Δίνονται εκτός οι Όμαρσον, Στάρινγκ και Φαν Σκούπεν.

Φένλο – Μπρέντα (21:00): Ανεξάρτητα από το τι έκαναν στο τελευταίο τους παιχνίδι, έδειξαν πολύ καλά δείγματα και έπαιξαν φουλ επιθετικά. Τα… μισά να κάνουν εδώ, θα δούμε αρκετά γκολ. Ρισκάρουμε, βέβαια, και πάμε στο Over 3,5, στο 2.47.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *