Προγνωστικά

Μπραγκαντίνο – Γκρέμιο: Επιλογή στο 2.15

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπραγκαντίνο – Γκρέμιο, για το πρωτάθλημα στην Α’ Βραζιλίας.

Μπραγκαντίνο – Γκρέμιο (03:30): Η Μπραγκαντίνο αποτελεί μια από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Βραζιλία και είναι έτοιμη να κυνηγήσει θέση στην πρώτη πεντάδα. Είναι εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και έχει σε 22 αγωνιστικές 36 βαθμούς και είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Είναι στην 6η θέση και έχει σκοράρει 29 τέρματα, ενώ από την άλλη έχει δεχτεί 21 τέρματα. Προέρχεται από μια ισοπαλία στην Κρουζέιρο με 0-0, ενώ έρχεται και από τρίποντο επί της Κουϊάμπα. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με την Γκρέμιο είχε έρθει ισόπαλη με 3-3. Συνεχίζει να έχει θέματα τραυματισμών η Μπραγκαντίνο, καθώς είναι εκτός οι Εντουάρντο Σάντος, Λούκας Κούνια και Ραούλ.

Η Γκρέμιο από τη δική της πλευρά κάνει ονειρική πορεία στο πρωτάθλημα και είναι έτοιμη να κυνηγήσει όσο μπορεί και τον τίτλο. Μετά από 21 αγωνιστικές (έχει ένα ματς λιγότερο από τους υπόλοιπους) έχει 39 βαθμούς και απέχει 12 από την κορυφή και την Μποταφόγκο, ούσα στην 3η θέση της βαθμολογίας. Έχει μια εξαιρετική επιθετική λειτουργία με 34 γκολ ενεργητικό, την ώρα όμως που δέχεται 25 τέρματα. Με τον Λουίς Σουάρες να είναι καταλυτικός κερδίζει συνέχεια και θέλει διπλό, που θα τη φέρει πιο κοντά στην κορυφή. Η Γκρέμιο στα τελευταία δύο ματς πριν τη διακοπή είχε νικήσει με 2-0 την Κουϊάμπα και με 3-0 την Κρουζέιρο. Πάνοπλη η Γκρέμιο θα παραταχθεί χωρίς καμία απουσία και με όλους τους παίκτες διαθέσιμους στην αναμέτρηση με την Μπραγκαντίνο.

Μπραγκαντίνο – Γκρέμιο (03:30): Δύο ομάδες που είναι φύσει επιθετικές και θέλουν μόνο νίκη. Παίζουν από τα πλάγια, κερδίζουν πολλά κόρνερ και οι δύο, για αυτό και θα πάμε με τον γρήγορο ρυθμό και τα πολλά κόρνερ συνολικά σε μια εξαιρετική απόδοση. Over 11,5 κόρνερ, στο 2.15.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *