Προγνωστικά

Λιθουανία – Τουρκία: Είναι ανώτερη

on

Λιθουανία – Τουρκία (21:45): Παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική στο Group 1 του League C. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Βίλνιους και θα την διευθύνει ο Σέρβος, Νόβακ Σίμοβιτς. Δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά. Ο αγώνας του δεύτερου γύρου θα διεξαχθεί σε μια εβδομάδα (14/6) στην έδρα της Γκέζτεπε, στην Σμύρνη.

Λιθουανία – Τουρκία (21:45): Μόνο ελπιδοφόρο δεν ήταν το ξεκίνημα της Λιθουανίας στον όμιλο. Η ομάδα του Βάλντας Ιβανάουσκας ηττήθηκε 2-0 και μάλιστα εντός έδρας από το Λουξεμβούργο, σε ένα παιχνίδι, που παρουσίασε πολύ κακό πρόσωπο. Στο ματς με την Τουρκία, θέλει να δείξει καλύτερα πράγματα, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί και αν ο αντίπαλος θα της δώσει τον χώρο για να τα κάνει. Στον όμιλο είναι επίσης οι Νήσοι Φερόε, συνεπώς, ο μόνος στόχος είναι να πάρει την 2η θέση πίσω από τους Τούρκους.

Λιθουανία – Τουρκία (21:45): Ο υποβιβασμός της Τουρκίας στο League C την έφερε σε έναν όμιλο, που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Στην πρεμιέρα απέναντι στους Νήσους Φερόε, έδειξε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων και επιβλήθηκε με σκορ 4-0. Αν είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη, μπορεί να κάνει το απόλυτο 6/6 και να επιστρέψει άμεσα στη League B. Αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και με τον Στέφαν Κουντς στην τεχνική ηγεσία, έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί στο στοίχημα και θα το στηρίξουμε. Βέβαια, η τιμή του διπλού είναι τέτοια για να την… αγνοήσει κάποιος, συνεπώς θα πάμε σε συνδυασμό για να βγει μια αξιοπρεπής απόδοση. Με βάση τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο (4/6) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων, είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα ματς με σκορ και θέαμα. Το over στα 2,5 γκολ μπορεί να γίνει μόνο από την Τουρκία, αλλά αν η Λιθουανία βοηθήσει, θα γίνει ακόμη πιο εύκολα. Πάμε στοίχημα με την επιλογή 2 & Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.87.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *