Προγνωστικά

Ιαπωνία – Βραζιλία: Ένα… επίπεδο πάνω

on

Ιαπωνία – Βραζιλία (13:20): Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Τόκιο νωρίς το μεσημέρι. Και η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιες ώρες μας… αρέσουν στοιχηματικά. Θυμίζουν λίγο από Παγκόσμιο Κύπελλο, σε μια ώρα που μπορείς να χαζέψεις έναν αγώνα και αν υπάρξει ενδιαφέρον να ποντάρεις και στο live. Ιαπωνία και Βραζιλία προετοιμάζονται εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους Βραζιλιάνους να δίνουν δεύτερο σερί φιλικό στην Ασία μετά απ’ αυτό που έδωσαν στη Σεούλ απέναντι στην Κορέα.

Δύο πέναλτι του Νεϊμάρ και από ένα γκολ των Ριτσάρλισον, Κοουτίνιο και Ζεσούς έγραψαν το τελικό 5-1 για τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι από το καλοκαίρι κι έπειτα. Από τον τελικό του Κόπα Αμέρικα πέρσι τον Ιούλιο, στον οποίο ηττήθηκαν από την Αργεντινή. Αήττητο οχτώ αγώνων και για την Ιαπωνία που δεν έχει χάσει από τον περασμένο Οκτώβριο και την ήττα από τη Σαουδική Αραβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ιαπωνία – Βραζιλία (13:20): Οι Βραζιλιάνοι μετρούν πέντε σερί νίκες απέναντι στους Ιάπωνες. Ξεκινώντας από το 2006 και το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου επικράτησαν με 4-1. Ακολούθησε το 4-0 του 2012 σε φιλικό παιχνίδι, το 3-0 του Confederations Cup έναν χρόνο αργότερα, το 4-0 σε φιλικό το 2014 και το 3-1 και πάλι σε φιλικό πριν από μια πενταετία. Έχουν φυσικά και τώρα τον πρώτο λόγο απέναντι στους Ασιάτες.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Έβγαλε πολύ όρεξη, επιθετικότητα και σίγουρα αποτελεσματικότητα απέναντι στην Κορέα η Βραζιλία. Έβαλε πέντε γκολ, θα μπορούσε να είχε σημειώσει και περισσότερα. Οι Κορεάτες δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Η Ιαπωνία είναι σε καλύτερο επίπεδο γενικά, αλλά θα ποντάρουμε στους Βραζιλιάνους. Και στο πόσο μπορούν να σκοράρουν και πάλι εκείνοι. Θα πάμε στοίχημα με βασική πρόταση το over 2,5 γκολ της Βραζιλίας σε απόδοση 2.35.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *