Προγνωστικά

Βραζιλία – Βολιβία: Με μέτρο

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βραζιλία – Βολιβία, για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής.

Βραζιλία – Βολιβία (03:45): Πρεμιέρα με το δεξί στο ντεμπούτο του Φερνάντο Ντινίζ, θέλει να κάνει η Βραζιλία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Η ζωή μου στην εθνική εξαρτάται από την επιθυμία των παικτών. Στόχος είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με τα χαρακτηριστικά που θεωρώ πιο σημαντικά, δηλαδή την δημιουργικότητα, την ανταγωνιστικότητα και την αλληλεγγύη στον τρόπο παιχνιδιού» ήταν τα λόγια του 49χρονου τεχνικού, ο οποίος ανέλαβε πριν από δύο μήνες ως υπηρεσιακός μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όταν θα έρθει να αναλάβει ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την ομοσπονδία της χώρας. Η πρόκριση είναι αδιαπραγμάτευτη για τη «σελεσάο», η οποία θα έχει στη σύνθεσή της τον Νεϊμάρ για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά, όχι τον Βινίσιους Τζούνιορ (επιθετικός), ο οποίος είναι τραυματίας. Οι κλήσεις δεν είχαν εκπλήξεις και από την αρχική 23άδα «κόπηκαν» για διαφορετικούς λόγους οι Μπέντο (κίπερ) και Άντονι (επιθετικός).

Κόντρα στην αντίπαλο, με την οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην προηγούμενη διαδικασία, αλλά με την ελπίδα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, ξεκινάει στα προκριματικά η Βολιβία. Τον Μάρτιο του 2022, γνώρισε τη συντριβή με σκορ 4-0 στη Λα Πας και για την πρεμιέρα ταξίδεψε στη Βραζιλία. Από τον περασμένο Νοέμβριο, τα ηνία έχει αναλάβει ο Γκουστάβο Κόστας, αλλά τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής δεν είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα. Σε έξι φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει μέχρι σήμερα, μετράει τέσσερις ήττες, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 2-1 από τον Παναμά. Η μοναδική νίκη (2-1) είναι απέναντι στη Σαουδική Αραβία τον Μάρτιο και η ισοπαλία (0-0) είναι απέναντι στη Χιλή τον Ιούλιο. «Πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγής ομάδα, να έχουμε συγκέντρωση και να αποκτήσουμε σταθερότητα» είναι τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος έχει πλήρη αποστολή.

Βραζιλία – Βολιβία (03:45): Περιττό να αναφέρει κανείς ότι η Βραζιλία είναι το φαβορί και όλα εξαρτώνται από τις ορέξεις της. Θεωρώ δεδομένο ότι θα μπει με το δεξί, αλλά, δεν θα διαλύσει την αντίπαλό της. Για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, πάω στην επιλογή Βολιβία +3,5 σε απόδοση 1.85.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *