Προγνωστικά

Ολλανδία – Ελλάδα: Σχεδόν διπλασιάζει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολλανδία – Ελλάδα, για τα Προκριματικά Euro 2024.

Ολλανδία – Ελλάδα (21:45): Στα μέσα Ιουνίου είδαμε για τελευταία φορά την Ολλανδία, η οποία έλαβε μέρος στο… φάιναλ φορ του Nations League το οποίο έγινε στη χώρα της. Ηττήθηκε ωστόσο στον ημιτελικό από την Κροατία με 4-2 στην παράταση, ενώ έχασε και από την Ιταλία στον μικρό τελικό με 3-2. Με τους Ιταλούς να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων με Ντιμάρκο (6′) και Φρατέζι (20′). Ο Μπέρχβαϊν μείωσε στο 68′, με τον Κιέζα να κάνει το 3-1 στο 72′ και τον Βαϊνάλντουμ να μειώνει στο τελικό 3-2 στο τελευταίο λεπτό. Ο Κούμαν στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είναι σαφές ότι πρέπει να βελτιωθούμε, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και βάσει αποτελεσμάτων. Θέλουμε να βάζουμε περισσότερη πίεση στον αντίπαλο, δεχόμαστε πολλά γκολ και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό». Εκτός είναι ο Μπέιλοου της Φέγενορντ, δεν παίζει ο Ντεπάι της Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Πέταξε» για Ολλανδία με στόχο να έχει μια εικόνα παρόμοια με εκείνη απέναντι στη Γαλλία, αλλά αυτή τη φορά να πάρει και αποτέλεσμα η Εθνική. Στη Γαλλία έχασε με ένα πέναλτι του Εμπαπέ στο 55′, ενώ στο 69′ αποβλήθηκε ο Μαυροπάνος. Δεν ήταν απειλητική, προσπάθησε μόνο προς το φινάλε να βγει μπροστά αλλά ήταν προφανές πως δεν μπορούσε κυρίως με το αριθμητικό μειονέκτημα. Έχει εσωτερικά προβλήματα, αφού έγινε ολόκληρο θέμα ο αποκλεισμός παικτών όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Βαγιαννίδης και ο Αλεξανδρόπουλος. Αποχώρησε από την εθνική ομάδα ο Κώστας Φορτούνης. «Έχει μείνει η Ελλάδα για πολλά χρόνια εκτός μεγάλων διοργανώσεων. Είμαστε σε μια καλή κατάσταση τώρα, είναι ένα παιχνίδι – κλειδί αυτό με την Ολλανδία. Θέλουμε τη στήριξη όλων». Δεν παίζει ο Μαυροπάνος, τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Κουλιεράκης.

Ολλανδία – Ελλάδα (21:45): Για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια θα αγωνιστούν αντίπαλες οι δύο ομάδες. Το 1991 είχε επικρατήσει με 2-0 η Ολλανδία στην Ελλάδα. Ο Κούμαν μίλησε για αμυντικά προβλήματα και στάθηκε στο ότι η ομάδα του δέχεται πολλά γκολ και είναι μια πραγματικότητα αυτό. Η Ελλάδα μεσοεπιθετικά έχει τους παίκτες να απειλήσει, Το Goal/Goal το συναντάμε στο 1.98 και σίγουρα είναι ένα καλό σημείο από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *