Προγνωστικά

Βόλος – Λαμία: Αρχή με 1.93

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλος – Λαμία, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Βόλος – Λαμία (20:00): Έκανε την υπέρβαση την περσινή σεζόν και μπήκε στα playoffs ο Βόλος. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και είχε πλεονέκτημα απέναντι σε αντιπάλους του ίδιου επιπέδου. Επιλογή ωστόσο που δεν του βγήκε «κόντρα» στους μεγάλους, αν και δεν έχει μεγάλη σημασία. Η εξάδα είναι στόχος και φέτος, εντούτοις το εγχείρημα φαντάζει αρκετά δύσκολο καθώς οι ανταγωνιστές του είναι φέτος και υποψιασμένοι και ενισχυμένοι. Με δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ήττες στα έξι φιλικά προετοιμασίας για τον Βόλο. Παρέμεινε ο Μπράτσος στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο οι αλλαγές στο ρόστερ ήταν πολλές. Οζέγκοβιτς, Εσκοβάλ, Γκάγκι, Μεθκίδα, Κότνικ καθώς αι Πίρινεν αποχώρησαν. Σημαντική η ενίσχυση με τους Ενγκίν (εξτρέμ, Κασίμπασα), Μραζ (φορ, Σπέτσια), Κρούζλιακ (στόπερ, Ντουνάιτσκα), Κίτσο (μπακ, Ολυμπιακός), Τρουϊγέ (Παναθηναϊκός) καθώς και Σιαμπάνη (κίπερ, Άρης) μεταξύ άλλων.

Μετά από πολύ σκληρή μάχη κατάφερε πέρσι να μείνει στην κατηγορία. Έκανε την υπέρβαση καθώς μετά την πρόσληψη του Λεωνίδα Βόκολου στην τεχνική ηγεσία βρήκε τα πατήματα της. Και σε φινάλε – θρίλερ κέρδισε την παραμονή της στο 2-2 με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Τη φετινή σεζόν ο στόχος της σωτηρίας είναι ο μόνος ρεαλιστικός, ωστόσο η Λαμία θα επιχειρήσει να φτάσει εκεί χωρίς την περσινή αγωνία. Μόλις δύο φιλικά προετοιμασίας έδωσε η ομάδα της Φθιώτιδας και γνώρισε ισάριθμες ήττες από Φόλενταμ και Ατρόμητο. Μεδίνα, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Γκαραβέλης, Ασκόφσκι, Μανούσος καθώς και Καραμάνος μεταξύ των όσων αποχώρησαν. Στον αντίποδα ενισχύθηκε σημαντικά με τους Νάγκι (κίπερ, Πάκσι), Πάβλοβετς (στόπερ, Έρενμπουργκ), Μούλα (εξτρέμ, Βίσλα), Ακούνια (φορ, Μπόστον Ρίβερ), Λόνγκο (φορ, Ντόρντρεχτ) και έκανε το «μπαμ» με τον Καρλίτος.

Βόλος – Λαμία (20:00): Η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις, ωστόσο εδώ έχουμε ένα ζευγάρι που αυτή την εποχή μοιάζει ισορροπημένο. Το «λένε» και οι αποδόσεις με ελαφρύ φαβορί τον Βόλο. Αρκετά πιθανή η ισοπαλία, ωστόσο η επιλογή σημείου μοιάζει αρκετά παρακινδυνευμένη. Πάμε με το Goal/Goal στο 1.93.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *