Προγνωστικά

Λιντς – Γουέστ Μπρομ: Με τα γκολ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λιντς – Γουέστ Μπρομ, για το πρωτάθλημα της Championship.

Λιντς – Γουέστ Μπρομ (22:00): Είναι φανερό πως δεν είναι ακόμα έτοιμη και πως κάποιοι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Στην πρεμιέρα μπόρεσε και πήρε τον βαθμό, από την Κάρντιφ, ωστόσο στη δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0, στο Μπέρμιγχαμ, με την εικόνα της να μην ιδιαίτερα καλή. Μοναδική θετική εμφάνιση, μέχρι τώρα η εντός έδρας νίκη στο Λιγκ Καπ, με 2-1, απέναντι στη Σριούσμπερι, όπου και εκεί αμυντικά είχε προβλήματα. Σιγά σιγά ενσωματώνονται και οι παίκτες που αποκτήθηκαν αργά, ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει ερωτηματικό γύρω από τη συμμετοχή των Γκρίνγουντ, Φίρπο και Μπάμφορντ. Δεν επηρεάζει φυσικά η απουσία του Ντάλας, που είναι στη λίστα με τους τραυματίες εδώ και αρκετούς μήνες.

Σαφώς καλύτερη η εικόνα της Γουέστ Μπρομ, στο παιχνίδι κόντρα στη Σουόνσι, σε σχέση με το παιχνίδι της πρεμιέρας. Με την συμπλήρωση εξήντα πέντε λεπτών έφτασε άνετα στο 3-0, αν και στο τέλος παρουσίασε σημάδια χαλάρωσης, επιτρέποντας στον αντίπαλο να σημειώσει δυο τέρματα. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη τη για φέτος, μετά την ήττα στην πρεμιέρα, από τη Μπλάκμπερν και τον αποκλεισμό στο Λικ Καπ από τη Στόουκ. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα τρία φετινά της παιχνίδια παρουσιάζουν goal/goal & over 2,5. Εκτός αποστολής οι Ντιαγκανά, Ντάικ και Ριτς, με τον χρόνο αποθεραπείας τους να είναι αρκετά μεγάλος.  Μοιρασμένη η παράδοση στην έδρα της Λιντς, με τρεις ήττες, δυο ισοπαλίες και μια νίκη.

Λιντς – Γουέστ Μπρομ (22:00): Καμία από τις δυο δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα της. Αμφότερες παρουσιάζουν κενά στην άμυνα, κάτι που ενισχύει το καλοπληρωμένο Goal/Goal (1.80).

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *