Προγνωστικά

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς: Με οδηγό τα γκολ

on

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς (21:30): Βράδυ Μεγάλης Παρασκευής, παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 31ης αγωνιστικής στην Bundesliga με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους. Η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από πολύ βαριά ήττα απέναντι στην Ντόρτμουντ με 6-1 εκτός έδρας. Επιστροφή στα άσχημα αποτελέσματα για τους «λύκους», οι οποίοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους μετρούν τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκα, το 4-0 με την Αρμίνια.

Σαφώς και δεν έχει… καθαρίσει με την παραμονή της. Είναι στους 34 βαθμούς, στο συν έξι από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Η Στουτγκάρδη είναι εκεί με 28, στους 29 είναι η Χέρτα και στους 32 η Άουγκσμπουργκ. Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, σίγουρα η Βόλφσμπουργκ έχει το πάνω χέρι. Κι αν καταφέρει να πάρει το ματς απέναντι στην Μάιντς είναι πιθανό να καθαρίσει από τώρα και μαθηματικά την παραμονή της. Έπειτα από μια σεζόν με αρκετό άγχος η αλήθεια είναι.

Βόλφσμπουργκ – Μάιντς (21:30): Για τη Μάιντς η σεζόν ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί. Και δείχνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο σαν να έχει χάσει πλέον τα κίνητρά της. Τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, έχοντας δύο ήττες από Άουγκσμπουργκ και Κολονία και δύο ισοπαλίες με Γκλάντμπαχ και Στουτγκάρδη. Αυτό θα είναι το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδια στα πέντε τελευταία που έχει δώσει η Μάιντς, η οποία κυνηγούσε μια θέση στην Ευρώπη μέχρι ένα σημείο της σεζόν, αλλά απώλεσε αυτή την ευκαιρία πλέον.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Συνήθως πάνε ψηλά τα παιχνίδια των δύο ομάδων. Και με την αμυντική λειτουργία που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα, δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι να μπαίνουν αρκετά γκολ. Αν πήγαινα σε σημείο, θα ήταν προς τον άσο, κυρίως λόγω κινήτρου. Η Βόλφσμπουργκ έχει, η Μάιντζ μοιάζει να το έχει χάσει εντελώς. Πιο… safe επιλογή τα γκολ. Θα πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ στο ματς σε απόδοση 1.92.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *