Προγνωστικά

Μπέρνλι – Σαουθάμπτον: Προϋποθέσεις για γκολ

on

Μπέρνλι – Σαουθάμπτον (21:45): Κάθε παιχνίδι και «τελικός» για την Μπέρνλι. Κάθε ματς που κερδίζει, παίρνει ελπίδα. Κάθε ματς που χάνει, τη φέρνει πιο κοντά στην Championship. Τόσο απλά τα πράγματα. Στο στοίχημα βρίσκουμε μοιρασμένες αποδόσεις και μία άλλη ομάδα, τη Σαουθάμπτον, που είναι άνετη. Επίσης, στον πρώτο γύρο το ματς είχε μείνει στο 2-2, ενώ το αντίστοιχο περσινό οι «Άγιοι» το είχαν πάρει με 1-0.

Θετικό αποτέλεσμα το 1-1 με τη Γουέστ Χαμ, εκτός έδρας, για την Μπέρνλι. Αλλά δεν αλλάζει κάτι. Παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 25 βαθμούς, έχοντας 3 λιγότερους και ένα ματς περισσότερο από την Έβερτον. Την οποία Έβερτον είχε κερδίσει πριν τρία ματς με 3-2. Η μοναδική της επιτυχία σε 8 αγώνες. Μέχρι το φινάλε έχει 4 εντός έδρας παιχνίδια (Γουλβς, Άστον Βίλα, Νιούκαστλ), αν τα πάρει, μπορεί να κάνει κάτι. Μπορεί, έτσι! Σε αυτό το ενδεχόμενο, το όριο παραμονής μπορεί να αγγίξει και τους 40 βαθμούς! Γκούντμουντσον, Μι και Γουέστγουντ είναι εκτός, αμφίβολος ο Πίετερς.

Είναι μυθικό αυτό που καταφέρνει η Σαουθάμπτον. Σχεδόν μετά από κάθε διασυρμό, καταφέρνει να κάνει και μία μεγάλη νίκη. Έχασε εντός έδρας από την Τσέλσι με 6-0, σε ματς που θα μπορούσε να είναι εύκολα πολύ χειρότερα τα πράγματα. Και ακολούθησε το εντός έδρας 1-0 επί της Άρσεναλ με το γκολ του Μπεντάρεκ και τη μεγάλη εμφάνιση του Φόρστερ! Δείχνει στοιχεία δυνατής ομάδας, ψυχολογικά, να αντιδράς έτσι μετά από πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Δεν πηγαίνει για κάτι, είναι στους 39 βαθμούς και τη βοηθάει να είναι άνετη και να παίζει πιο απελευθερωμένα. Αμφίβολος δίνεται ο ΜακΚάρθι.

Μπέρνλι – Σαουθάμπτον (21:45): Πιστεύω πολύ ότι θα ανοίξει το ματς. Το μοναδικό ενδεχόμενο, στα δικά μου μάτια, να μη γίνει, είναι να βάλει πρώτη γκολ η Μπέρνλι και να παίξει με… πούλμαν. Για να δούμε! Εγώ, πάντως, θα το ρισκάρω. Θα είναι ιδανικό να σκοράρει πρώτη η Σαουθάμπτον για να ανοίξει το ματς. Πάμε στοίχημα με Over 2,5 γκολ στο εξαιρετικό 1.93.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *