Προγνωστικά

Ρέιντζερς – Σερβέτ: Γκολ στο 1.80

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρέιντζερς – Σερβέτ, για τα προκριματικά του Champions League.

Ρέιντζερς – Σερβέτ (21:45): Με στόχο τη νίκη, αφενός για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στα πλέι οφ, αφετέρου για να βάλει τέλος στο μεγάλο αρνητικό σερί που έχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, θα παραταχθεί η Ρέιντζερς. Οι «Τζερς» μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες στο «Άιμπροξ» και συνολικά έξι (!) με τέρματα 2-22! Δεν το λες και ελπιδοφόρο, αλλά, αν θέλει να έχει ελπίδες, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ ενισχύθηκε αρκετά μέχρι τώρα, αλλά, ακόμη δεν έχει αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια. Αυτό φάνηκε και στα τελευταία φιλικά (ήττα 3-1 από τον Ολυμπιακό στη Γλασκώβη και ισοπαλία 2-2 με τη Χόφενχαϊμ στη Γερμανία), αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Premier Σκωτίας. Παρά το υψηλό ποσοστό κατοχής μπάλας, αλλά και τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει και τελικά ηττήθηκε 1-0 από την Κιλμάρνοκ.

Έναν άθλο πέτυχε στον προηγούμενο γύρο η Σερβέτ, η οποία, μετά τον τρόπο που προκρίθηκε απέναντι στη Γκενκ, μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και ομίλους. Σε ένα παιχνίδι που «στράβωσε» από νωρίς, μετά την αποβολή του Κριβελί στο 3’, οι παίκτες του Ρενέ Βάιλερ μετέτρεψαν το αριθμητικό μειονέκτημα σε πλεονέκτημα. Δύο φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ και ισάριθμες ισοφάρισαν, οδηγώντας το ματς στην παράταση (2-2). Η πίεση που δέχθηκαν ήταν αφόρητη, αλλά, παρά την κόπωση, κατάφεραν να μείνουν «όρθιοι» στο έξτρα 30άλεπτο και στη διαδικασία των πέναλτι ήταν πιο ψύχραιμοι, παίρνοντας την πρόκριση με σκορ 4-1. Βέβαια, αυτό είχε αντίκτυπο στο ματς που ακολούθησε για το πρωτάθλημα Ελβετίας. Έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Λωζάννης, ισοφαρίζοντας στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από τρεις αγώνες, είναι η μια από τις τρεις αήττητες ομάδες με μια νίκη και δύο ισοπαλίες.

Ρέιντζερς – Σερβέτ (21:45): Η Ρέιντζερς έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο, αλλά, η Σερβέτ απέδειξε στα παιχνίδια με τη Γκενκ ότι είναι πολύ υπολογίσιμη ομάδα. Οι «Τζερς» φαίνεται να έχουν κενά στην άμυνα και με βάση τα όσα είδαμε στις αναμετρήσεις των Ελβετών με τους Βέλγους, το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 δείχνει καλό.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *