Προγνωστικά

Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη: Καλύτερη

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη, για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη (19:45): Η Γαλατασαράι θέλει να κάνει «θόρυβο» στο φετινό Champions League, όπου συμμετέχει για 17η φορά στην ιστορία της. Έχει ενισχυθεί σημαντικά, με μεταγραφές μεγάλης αξίας και ποιότητας αλλά ξέρει πόσο δύσκολο είναι να κοντράρει Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον πάγκο της είναι και φέτος ο Οκάν Μπουρούκ και αστέρια της είναι ο Ικάρντι, ο Ζάχα, ο Ντομπελέ, ο Ζίγιες, ο Τετέ. Αρχίζει τη φάση των ομίλων με το ματς απέναντι στην Κοπεγχάγη και θέλει να μπει με το δεξί. Με τη διαφορά πως τώρα η πίεση είναι στη δική της πλευρά. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα και ξεκίνησε από τον β’ προκριματικό γύρο. Και για να μπει στους ομίλους, απέκλεισε κατά σειρά Ζαλγκίρις Βίλνιους (2-2 εκτός, 1-0 εντός), Ολίμπια Λιουμπλιάνας (3-0 εκτός, 1-0 εντός) και Μόλντε (3-2 εκτός, 2-1 εντός). Επίσης, στην τουρκική λίγκα έχει μπει με 3-1-0, με το 0-0 με την Καϊσέρισπορ να είναι η μοναδική της απώλεια και το 4-2 επί της Σάμσουνσπορ να είναι το τελευταίο της παιχνίδι. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Κοπεγχάγη πήρε πέρσι το πρωτάθλημα στη Δανία και παίζει για δεύτερη σερί σεζόν (και έκτη συνολικά) στη φάση των ομίλων. Βέβαια, έχει αντίστοιχα δύσκολο έργο. Πέρσι πήρε 3 βαθμούς (με 3 ισοπαλίες) και τερμάτισε τελευταία σε όμιλο με Σίτι (14), Ντόρτμουντ (9) και Σεβίλλη (5), ενώ φέτος τα δύο μεγαθήρια είναι η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προπονητής της είναι εδώ και έναν χρόνο ο 35χρονος Γιάκομπ Νέεστρουπ και μεγάλα της αστέρια είναι δύο εξτρέμ, ο Ντιόγκο Γκονσάλβες και ο Μοχάμεντ Ελιουνούσι, ενώ αξίζει να προσεχθεί ο 17χρονος Ρούνι Μπάρτζι. Στο φετινό πρωτάθλημα είναι πρωτοπόρος μετά από 8 αγωνιστικές και στο +1 από την Μπρόντμπι. Προέρχεται, όμως, από μέτρια εμφάνιση και 2-2 εκτός έδρας με τη Νόρτζελαντ. Προηγήθηκε δύο φορές, στο 17’ με τον Όσκαρσον και στο 54’ με τον Ελιουνούσι, αλλά δεν κατάφερε σε καμία από τις δύο να κρατήσει πολύ. Δίνονται εκτός οι Μπόιλεσεν (κεντρικός αμυντικός), Κοχολάβα (κεντρικός αμυντικός) και Κορνέλιους (επιθετικός).

Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη (19:45): «Φωτιά» η Γαλατασαράι από τη μέση και μπροστά, αλλά είναι πολύ χαμηλά ο Άσος. Θα πάμε σε ένα συνδυαστικό στοίχημα… Over 1,5 Γαλατασαράι & Over 7,5 κόρνερ, στο 2.00.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *