Προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ: Με μεγάλη διάθεση

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ, για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ (22:00): Το μεγάλο φαβορί του 8ου ομίλου είναι η Μπαρτσελόνα και σίγουρα θέλει να αποφύγει την περσινή αποτυχία (τερμάτισε 3η πίσω από Μπάγερν και Ίντερ). Τα πράγματα είναι πιο απλά φέτος και αρκεί να είναι απλά σοβαρή για να κάνει το καθήκον της. Δείχνει σε καλή κατάσταση η ομάδα του Τσάβι και έρχεται με 4 σερί νίκες και ανεβασμένη ψυχολογία από το 5-0 επί της Μπέτις. Ντέρμπι ήταν, θεωρητικά, αλλά έκανε επίδειξη δύναμης. Και επίδειξη δύναμης καλείται να κάνει και εδώ, απέναντι σε μία ομάδα που τρέχει πολύ και «χτυπάει» στην κόντρα. Μόνο ο Πέδρι (μεσοεπιθετικός) είναι εκτός για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα των «μπλαουγκράνα», που, θυμίζουμε, δεν παίζουν φέτος στο «Καμπ Νου» αλλά στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρκελώνης. «Ήρθε η ώρα να… βγούμε μπροστά στο Champions League. Στόχος είναι η πρώτη θέση, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, λέει ο Τσάβι.

Η Αντβέρπ απέκλεισε την ΑΕΚ για να μπει στη φάση των ομίλων και ξεκινάει αυτήν την περιπέτεια με το χειρότερο δυνατό παιχνίδι. Θέλει να δείξει ανταγωνιστική εικόνα, αλλά ο Φαν Μπόμελ γνωρίζει τις δυσκολίες και πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι αν θέλει να έχει ελπίδες για κάτι καλό. «Η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαία ομάδα, αλλά δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα προσπαθήσουμε να της το κάνουμε δύσκολο, δεν φοβόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων. Στο φετινό πρωτάθλημα έχει κάνει ήδη τρεις «γκέλες» σε 6 αγωνιστικές (3-2-1, 13-4 γκολ). Προέρχεται, βέβαια, από την άνετη νίκη με 3-0 επί της Βέστερλο, σε ματς που ήταν ανώτερη. Άνοιξε το σκορ με τον Γιάνσεν στο 15’ και «καθάρισε» με Μπατάιλ στο 67’ και Μούζα στο 83’. Σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι για τη βελγική ομάδα, δίνονται εκτός Κορμπάνι (δεξί μπακ), Ένγκελς (κεντρικός αμυντικός), Βέρχουλστ (τερματοφύλακας) και Βίνες (αριστερό μπακ).

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ (22:00): Περιμένω ορεξάτη την Μπαρτσελόνα, να μπει και να κυριαρχήσει. Αν παίξει επιθετικά και η Αντβέρπ, θα βοηθήσει περισσότερο. Πάμε με Over 1,5 Ημίχρονο, στο 1.97.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *