Προγνωστικά

Γαλλία – Ιρλανδία: Στα δικά της πόδια

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλλία – Ιρλανδία, για τα Προκριματικά Euro 2024.

Γαλλία – Ιρλανδία (21:45): Η Γαλλία κάνει επίδειξη δύναμης σε αυτήν την προκριματική φάση, στο… χαλαρό, και είναι ζήτημα χρόνου να εξασφαλίσει και πρωτιά και πρόκριση. Μοιάζει τυπικό, όπως τα έχει κάνει. Έχει ήδη 4/4 με τελευταίο παιχνίδι το 1-0 επί της Ελλάδας (Εμπαπέ στο 55’ με πέναλτι), όπου ζορίστηκε να βρει χώρους. Ήταν κυρίαρχη και αρκούσε αυτό το γκολ να κάνει τη διαφορά. Στην πρεμιέρα, θυμίζουμε, είχε διαλύσει με 4-0 την Ολλανδία, ακολούθησε το δύσκολο 1-0 επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο και το ξεκούραστο 3-0 επί του Γιβραλτάρ. Επιστροφή στην εθνική Γαλλίας για τον Λούκας Ερναντέζ. «Είμαι δυνατός, ήταν ένα δύσκολο διάστημα. Η Ιρλανδία είναι καλή ομάδα, το είδαμε και στον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην τελική φάση», δήλωσε. Έμεινε εκτός ο Κονατέ, στη θέση του ο Τοντιμπό, έξω και ο Καντέ. Μέσα ο Κόλο Μουανί, αλλά δίνεται αμφίβολος.

Η Ιρλανδία ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι με τη Γαλλία, την κόντραρε και θα μπορούσε να είχε πάρει αποτέλεσμα, όμως, έχασε 1-0 με γκολ του Παβάρ. Ως τώρα έχει πάρει 3 βαθμούς σε 3 αναμετρήσεις. Ακολούθησε η ήττα με 2-1 από την Ελλάδα στην «Opap Arena», όπου είχε ισοφαρίσει στο 27’ με τον Κόλινς και πίεσε προς το τέλος χωρίς αποτέλεσμα. Η μοναδική της επιτυχία ήρθε την περασμένη αγωνιστική, αυτό το άνετο 3-0 επί του Γιβραλτάρ, με γκολ από τους Τζόνστον (52’), Φέργκιουσον (59’) και Ίντα (92’). Επιστροφή για τους Ντάφι, Κόνολι, Ογκμπένε, Μάνινγκ, Κιν, κλήθηκε για πρώτη φορά ο Εμποσέλε. Θα λείψει σίγουρα ο Ντόχερτι, αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ελλάδα.

Γαλλία – Ιρλανδία (21:45): Έχει τέτοια ποιότητα που λίγο να παίξει, μπορεί να «καθαρίσει» άλλο ένα παιχνίδι και να κάνει άλλο ένα βήμα πρόκρισης. Πάμε με 1/1 & Over 1,5, στο 1.83.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *