Προγνωστικά

Τομπένσε – ABC: Στο 2.03

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τομπένσε – ABC, για το πρωτάθλημα στη Β’ Βραζιλίας.

Τομπένσε – ABC (00:30): Να κρατηθεί στην κατηγορία παλεύει η Τομπένσε, αλλά τα αποτελέσματα δεν τη δικαιώνουν. Αντίθετα, την «στέλνουν» όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό. Έχει συμπληρώσει ήδη 8 αγώνες χωρίς νίκη (0-4-4) μια τελευταία επιτυχία της είναι το 2-1 επί της Κλαμπ ντε Ρεγκάτας, στις 19 Ιουλίου. Επίσης, προέρχεται από το 1-1 με τη Λοντρίνα, εκτός έδρας, σε ένα ματς που δεν ήταν καλή, δεν είχε καλή εικόνα και από τύχη δεν έχασε. Βέβαια, δεν αρκεί και αυτό το αποτέλεσμα, άλλωστε παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και απέχει… δύο νίκες από την παραμονή. Έχει ελπίδες, απλά με την εικόνα της δεν είναι και πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Η ABC είναι ουραγός και με 2 νίκες και 16 βαθμούς σε 26 αγώνες δεν μπορεί να έχει ρεαλιστικές ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Σε ένα κακό παιχνίδι, πήρε 1-1 εντός με τη Σαμπάιο Κορέα, ισοφαρίζοντας στο 92’ με τον Ματέους Άνιος, ενώ στο 94’ και στο 96’ αποβλήθηκαν ο Γουάλας και ο Άλεξ Σίλβα, αντίστοιχα. Έχει μείνει χωρίς νίκη εδώ και σχεδόν 70 μέρες! Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία της επιτυχία, το 2-0 επί της Αβαΐ (1/7), μετράει 11 αγώνες χωρίς νίκη, έχοντας 6 ισοπαλίες και 5 ήττες και μόλις σε δύο αγώνες κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Κακή ομάδα, δεν γίνεται να αποφύγει το… μοιραίο. Δίνονται εκτός οι Αλεμάο (δεξί μπακ), Γουέλινγκτον (τερματοφύλακας), τιμωρημένοι ο Γουάλας (μέσος) και ο Άλεξ Σίλβα (δεξί μπακ).

Τομπένσε – ABC (00:30): Δεν είναι καλές ομάδες, αλλά η φιλοξενούμενη είναι λίγο χειρότερη. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι. Πάμε με Χ Ημίχρονο στο 2.03 και όπου βγάλει.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *