Προγνωστικά

Γαλλία – Κροατία: Πρέπει να ρισκάρει!

on

Γαλλία – Κροατία (21:45): Για την 4η αγωνιστική κοντράρονται στον 1ο όμιλο της 1ης κατηγορίας. Δανία στους 6, Αυστρία και Κροατία από 4, Γαλλία 2. Στο στοίχημα, οι «τρικολόρ» δίνονται σε απόδοση ισχυρού φαβορί, γύρω στο 1.50 βρίσκουμε τον «άσο». Στον αγώνα του πρώτου γύρου, πριν μία εβδομάδα, δηλαδή, έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι κάτω του μετρίου. Προηγήθηκαν οι Γάλλοι με τον Ραμπιό στο 52’, ισοφάρισαν οι Κροάτες με πέναλτι του Κράμαριτς.

Έχει μπλέξει η Γαλλία. Δύο βαθμούς έχει σε τρία ματς και το χειρότερο είναι η εικόνα της. Δεν είναι καλή. Η ήττα είναι εντός από τη Δανία με 2-1, οι ισοπαλίες 1-1 με Κροατία και Αυστρία εκτός. Με τους Αυστριακούς, προ ημερών, παρουσίασε κάπως καλύτερη εικόνα, αλλά σκεφτείτε ότι ακόμη κι έτσι, ο Εμπαπέ στο 83’ την γλίτωσε από την ήττα. Μονόδρομος το 2/2 με Κροατία και Αυστρία (22/9) εντός έδρας.

Η Κροατία έκανε μεγάλο «διπλό» με 1-0 επί της Δανίας και παρέμεινε ζωντανή για την πρωτιά. Αν δεν υπήρχε και η εντός έδρας ήττα-σοκ από την Αυστρία με 3-0, όλα θα ήταν καλύτερα. Αγνώριστη στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλή στο δεύτερο, σκόραρε με τον Πάσαλιτς στο 69’ και πήρε μία σημαντική νίκη, σε ματς που η Δανία είχε ανούσια υπεροχή.

Γαλλία – Κροατία (21:45): Μονόδρομος η νίκη για τη Γαλλία, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν αξίζει, όμως, να πάμε σε απόδοση του 1.50. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο 1.90. Δεν μπορεί να μη ρισκάρει η Γαλλία και ποντάρω στο ότι δεν είναι απίθανο να ξεμπουκώσει επιθετικά. Άλλωστε, έχει πληθώρα παικτών να κάνουν τη διαφορά.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *