Προγνωστικά

Ελβετία – Πορτογαλία: Στο κυνήγι πρωτιάς

on

Ελβετία – Πορτογαλία (21:45): Τελευταία ευκαιρία για την Ελβετία να συνεχίζει να ελπίζει σε αποφυγή της 4ης θέσης. Την ίδια ώρα, η Πορτογαλία θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για την πρωτιά στον 2ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Έχει 7 βαθμούς, στους 5 είναι η Ισπανία, 4 έχει η Τσεχία, χωρίς πόντο οι Ελβετοί. Στο στοίχημα, πάντως, βρίσκουμε δυνατές αποδόσεις. Για παράδειγμα, αν θεωρείτε ότι η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος είναι φαβορί και έχει τον πρώτο λόγο, πληρώνει στο 2.10! Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, πάντως, πριν μία εβδομάδα, η Πορτογαλία έκανε επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Γουίλιαμ Καρβάλιο (15’), ακολούθησε ο Ρονάλντο με δύο τέρματα (35’, 39’) και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζοάο Κανσέλο (68’).

Χωρίς πόντο η Ελβετία στα τρία πρώτα παιχνίδια του ομίλου και με 1-7 τέρματα. Στην πρεμιέρα έχασε 2-1 από την Τσεχία, σε ματς που ήταν καλύτερη και αδικείται από το τελικό σκορ. Με την Πορτογαλία έχασε με κάτω τα χέρια και να λέει πάλι καλά που δεν διασύρθηκε ακόμη περισσότερο. Με την Ισπανία, το πάλεψε όσο μπορούσε σε χαμηλό τέμπο, αλλά δέχτηκε γκολ νωρίς και όσο και να προσπάθησε, δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Η Πορτογαλία είναι σε καλό δρόμο για την πρωτιά και την πρόκριση στα ημιτελικά. Και για να συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο, καλείται να πάρει και αυτό το ματς. Στην πρεμιέρα, σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς, έμεινε στο 1-1 με την Ισπανία. Με την Ελβετία, στον πρώτο γύρο, έκανε σπουδαίο παιχνίδι και επικράτησε με 4-0, ενώ με την Τσεχία έκανε ό,τι έπρεπε (2-0). Με Κανσέλο (33’) και Γκέδες (38’) «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και έκανε και συντήρηση. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως όλη αυτή η διαδικασία είναι επίπονη για όλους τους ποδοσφαιριστές, μετά από μία γεμάτη χρονιά.

Ελβετία – Πορτογαλία (21:45): Καλύτερη ομάδα και σε καλύτερο μομέντουμ η Πορτογαλία. Έχει παίκτες που μπορούν ατομικά να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Πάμε στοίχημα με το «Διπλό» που το βρίσκουμε στο 2.10.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *