Προγνωστικά

Γερμανία – Ιταλία: Στο ίδιο μοτίβο

on

Γερμανία – Ιταλία (21:45): Ότι καμία από τις Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία δεν βλέπονται, θα μπορούν να είναι έκπληξη μεγατόνων. Όχι, όμως, όταν μιλάμε για το Nations League, για το οποίο δεν καίγονται τόσο. Και μη ξεχνάμε πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές προέρχονται από μία γεμάτη σεζόν, μία χρονιά στα κόκκινα. Ιταλία 5, Ουγγαρία 4, Γερμανία 3, Αγγλία 2. Έτσι έχει η κατάσταση στον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας. Στο στοίχημα, ο «άσος» δίνεται στο 1.70, κοινώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία προσφέρεται σε απόδοση 5.00!

Τρεις ισοπαλίες με 1-1 έχει η Γερμανία στα πρώτα παιχνίδια της διοργάνωσης. Κι αν με την Ιταλία εκτός και την Αγγλία εντός (δέχτηκε την ισοφάριση στο 88’) τα ματς ήταν μοιρασμένα, εκείνο με την Ουγγαρία δεν ήταν. Είχε την κατοχή, αλλά κινδύνευσε σοβαρά με ήττα. Και ότι την απέφυγε το οφείλει στον Νόιερ. Αν βάλουμε και το 1-1 με την Ολλανδία, σε φιλικό, πάμε στις 4 σερί ισοπαλίες. Παραμένει, πάντως, αήττητη για 12 αγώνες, μετά από εκείνο το 2-0 από την Αγγλία στο Euro πριν από έναν χρόνο.

Η Ιταλία είναι στην κορυφή του ομίλου με 5 βαθμούς και σίγουρα θέλει να φύγει με αποτέλεσμα από τη Γερμανία. Στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 με τους Γερμανούς, ακολούθως νίκησε 2-1 την Ουγγαρία και προ ημερών έμεινε στο 0-0 με την Αγγλία. Δεν ρίσκαρε πολλά και πολύ και έφυγε με αποτέλεσμα. Το ίδιο θα επιδιώξει και εδώ, αλλά μένει να δούμε αν θα το επιχειρήσει με τον ίδιο τρόπο. Φλορέντσι, Τονάλι και Πομπέγκα είναι εκτός για το παιχνίδι στο «Borussia Park».

Γερμανία – Ιταλία (21:45): Θεωρώ πως οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να χαμηλώσουν το ρυθμό και να «χτυπήσουν» στην κόντρα, όμως δοκίμασαν και με την Αγγλία και δεν έχασαν. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.83, περιμένοντας ότι θα βρουν και χώρους και γκολ.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *