Προγνωστικά

Γερμανία – Αγγλία: Περιμένουμε ματσάρα

on

Γερμανία – Αγγλία (21:45): Μία μεγάλη έκπληξη είχαμε στην πρεμιέρα του Nations League στον 3ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας, εκεί που η Ουγγαρία όχι μόνο κόντραρε την Αγγλία, αλλά τη νίκησε κιόλας! Και μιλάμε για το φαβορί για υποβιβασμό στον όμιλο, έτσι! Βλέπετε, η άλλη ομάδα είναι η Ιταλία. Στο στοίχημα προφανώς και βρίσκουμε υψηλές και μοιρασμένες αποδόσεις. Η τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση είναι σχετικά πρόσφατη, πριν από σχεδόν έναν χρόνο. Ήταν 29 Ιουνίου 2021 όταν η Αγγλία κέρδισε με 2-0 τη Γερμανία στη φάση των «16» του Euro με Στέρλινγκ (75’) και Κέιν (86’).

Στο 1-1 έμεινε με την Ιταλία η Γερμανία. Και κατάφερε στο γκολ του Πελεγκρίνι (70’) να απαντήσει άμεσα με τον Κίμιχ (73’) σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι. Τα εισιτήρια στο Μόναχο έχουν εξαντληθεί και ο Χάνσι Φλικ δηλώνει αισιόδοξος για τη νίκη. Καλύτερα είναι ο Ρόις, θα ξεκινήσει στο επόμενο παιχνίδι με την Ουγγαρία (11/6). Η Γερμανία παραμένει αήττητη από εκείνο το 2-0 από την Αγγλία που προαναφέραμε. Ακολούθησαν 8 διαδοχικές νίκες με 33-2 γκολ και δύο ισοπαλίες, η προηγούμενη ήταν το 1-1 με την Ολλανδία σε φιλικό παιχνίδι.

Η Αγγλία ηττήθηκε με 1-0 από την Ουγγαρία και υπάρχει απογοήτευση. Και ο καλύτερος τρόπος να αντιστρέψεις το κλίμα είναι να κάνεις μία μεγάλη νίκη. Ίσως και χειρότερο από την ήττα ήταν ότι η Ουγγαρία την κόντραρε και ήταν ανταγωνιστική. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα μετά τον χαμένο τελικό του Euro από την Ιταλία στα πέναλτι (11 Ιουλίου 2021).

Γερμανία – Αγγλία (21:45): Πάμε στοίχημα με την ποιότητα και των δύο ομάδων. Προέρχονται από απώλεια βαθμών στην πρεμιέρα και θέλουν να… ρεφάρουν, ειδικά οι Άγγλοι. Επιλέγουμε το G/G στο 1.80.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *