Προγνωστικά

Δανία – Αυστρία: Φαβορί υπάρχει

on

Δανία – Αυστρία (21:45): Για την 4η αγωνιστική του Group A της 1ης κατηγορίας η αναμέτρηση στο ‘Parken’ της Κοπεγχάγης. Η Δανία ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της. Έπαιξε δύο ματς εκτός έδρας και πέτυχε ισάριθμες νίκες απέναντι σε Γαλλία και Αυστρία, με το ίδιο σκορ (1-2)! Όμως δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια. Είχε την ευκαιρία να κάνει το αποφασιστικό βήμα κορυφής απέναντι στην Κροατία, αλλά την πέταξε. Αποδείχθηκε φλύαρη επιθετικά, δεν κατάφερε να βρει γκολ και έτσι το τέρμα του Πάσαλιτς (69′) την έριξε στο καναβάτσο (0-1). Παραμένει στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς, στο +2 από Αυστρία, Κροατία και στο +4 από τη Γαλλία.

Η Αυστρία πέτυχε τεράστιο ‘διπλό’ στην πρεμιέρα απέναντι στην Κροατία (0-3), ηττήθηκε εντός από τη Δανία στη συνέχεια και ακολούθως υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 ττη Γαλλία με ψυχωμένη εμφάνιση. Καλύτερη του αναμενομένου η παρουσία της μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, είναι πολύ ανταγωνιστική και αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Βασικός στόχος παραμένει η αποφυγή της τελευταίας θέσης και ο υποβιβασμός στη 2η κατηγορία.

Δανία – Αυστρία (21:45): Την πάτησαν οι Δανοί απέναντι στην Κροατία καθώς τους έλειψε η αποτελεσματικότητα και οι σωστές επιλογές στην τελική πάσα. Παραμένουν ωστόσο μια πολύ οργανωμένη ομάδα, πειθαρχημένη και με σαφή προσανατολισμό στο παιχνίδι τους. Ο Χιούλμαντ έχει κάμποσες λύσεις πρώτης γραμμής στη διάθεση του. Και μαζί την άνεση να προσαρμόζεται στις καταστάσεις, αλλάζοντας σχήμα και πρόσωπα. Η Αυστρία είναι επικίνδυνη. Έχει διαφοροποιήσει τη φιλοσοφία της, τολμάει περισσότερο και παίζει καλά στο χώρο. Σκοράρει πιο εύκολα, αλλά και είναι περισσότερο ευάλωτη ανασταλτικά.

Η Δανία θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα κορυφής και δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες. Ειδικά εντός έδρας. Το ματς με την Αυστρία δεν είναι εύκολο, δύσκολα όμως θα την πατήσει ξανά. Πείθει περισσότερο και μπορεί να φτάσει στο ζητούμενο, που είναι οι τρεις βαθμοί. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & under 4,5 γκολ σε απόδοση 2.05.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *