Προγνωστικά

Γιουνγκ Μπόις – Λειψία: Με κάλυψη

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόις – Λειψία, για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Γιουνγκ Μπόις – Λειψία (19:45): Επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για τη Γιουνγκ Μπόις. Η πρωταθλήτρια Ελβετίας ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα, με ισοπαλία 0-0 στο Ισραήλ και εμφατική νίκη 3-0 στη ρεβάνς. Και κάπως έτσι, κουνάει ξανά… σεντόνι μετά από δύο χρόνια. Στον 7ο όμιλο βρίσκονται επίσης η κάτοχος, Μάντσεστερ Σίτι και ο Ερυθρός Αστέρας, κάτι που σημαίνει ότι ο ρεαλιστικός στόχος είναι η διεκδίκηση της 3ης θέσης με αντίπαλο τη σερβική ομάδα. Στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας μετράει ήδη δύο απώλειες μετά από πέντε αγώνες (3-2-0) και με 11β. βρίσκεται στη 2η θέση και στο -1 από τη Ζυρίχη. Την περασμένη Παρασκευή (15/9), η ομάδα του Ράφαελ Βικί νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Ξαμάξ και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και θα έχει πλήρη αποστολή.

Η μοίρα τα έφερε έτσι και η Λειψία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την ομάδα που την ταπείνωσε πέρυσι στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι «κόκκινοι ταύροι» πέρασαν εύκολα στα νοκ άουτ, αλλά για κακή τους τύχη έπεσαν πάνω στην υπερηχητική Μάντσεστερ Σίτι. Το 1-1 στη Γερμανία έφερε χαμόγελα, αλλά η ρεβάνς εξελίχθηκε σε εφιάλτη, αφού το κοντέρ έγραψε 7-0! Φέτος, μαζί με τους πρωταθλητές Ευρώπης έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και κάθε τι άλλο, θα θεωρηθεί αποτυχία για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε. Στο πρωτάθλημα της Bundesliga ξεκίνησε με ήττα 3-2 από τη Λεβερκούζεν, αλλά, έκτοτε μετράει τρεις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Στουτγκάρδη, Ουνιόν Βερολίνου και Άουγκσμπουργκ με τέρματα 11-1! Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, ότι ξεκίνησε τη σεζόν με την κατάκτηση του γερμανικού Σούπερ Καπ απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Όρμπαν (στόπερ), Μπιτσιαμπoύ (στόπερ), Χαϊντάρα (αμυντικός μέσος) και Όλμο (επιθετικός χαφ). Ερωτηματικό με τη συμμετοχή του Κλόστερμαν (μπακ).

Γιουνγκ Μπόις – Λειψία (19:45): Η Λειψία είναι το φαβορί, που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Οι «κόκκινοι ταύροι» μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί, αλλά η Γιουνγκ Μπόις δεν θα γίνει «σάκος του μποξ». Πάω στην επιλογή 2 & Γιουνγκ Μπόις +3.0 σε απόδοση 2.05.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *