Προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας: Με φόρα ο Χάαλαντ

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας, για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας (22:00): Με στόχο την υπεράσπιση των κεκτημένων της ξεκινάει τη σεζόν στο Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι. Μετά από μια μαγική χρονιά, οι «σίτιζενς» κατάφεραν να σηκώσουν το ιερό δισκοπότηρο του ποδοσφαίρου, νικώντας δύσκολα στον τελικό την Ίντερ και έφτασαν πανηγυρικά στην κατάκτηση του τρεμπλ. Το καλοκαίρι, ενισχύθηκαν με τους Γκαρντιόλ, Κόβασιτς, Νούνες, αλλά έχασαν τους Γκιντογκάν, Κανσέλο, Μεντί, Λαπόρτ και Μαχρέζ. Μπροστάρης και στη φετινή προσπάθεια για την ταξιαρχία του Πεπ Γκουαρδιόλα θα είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Πέρυσι, ο Νορβηγός μπόμπερ ήταν πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με 12 γκολ, κάτι που αισιοδοξεί να κάνει και φέτος. Το σίγουρο είναι ότι έχει ξεκινήσει «καυτός» με 7 γκολ σε 5 αγώνες στην Premier League. Όσο για την ομάδα, μετράει ισάριθμες νίκες και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 15β. Μακροχρόνια απουσιάζει ο Ντε Μπρόινε (επιθετικός χαφ), ενώ ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή των Γκρίλις (εξτρέμ), Κόβασιτς (χαφ) και Στόουνς (στόπερ), που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία παρουσία του Ερυθρού Αστέρα στους ομίλους του Champions League. Και ευτυχώς που εξασφάλισε την απευθείας παρουσία του, γιατί στα χρόνια που ακολούθησαν από το 2019, μέτρησε ισάριθμους αποκλεισμούς στα προκριματικά. Ομόνοια το 2020, Σερίφ Τιρασπόλ το 2021 και Μακάμπι Χάιφα το 2022 του στέρησαν το όνειρο. Στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας ήταν ο Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος από τον Ιούνιο ανέλαβε τα ηνία των πρωταθλητών Σερβίας. Κινήθηκε αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι, αποκτώντας πολλούς παίκτες, μεταξύ αυτών και τον Ινμπεόμ Χουάνγκ από τον Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα, μπήκε με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, αλλά, υπέστη δύο ήττες στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν, έχοντας δεχθεί έξι(!) γκολ. Η πιο πρόσφατη ήταν το Σάββατο (16/9) από την Τσουκαρίτσκι με 2-1. Κι έτσι, με 15β. υποχώρησε στην 3η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Μπάτσκα Τόπολα. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας (22:00): Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει μπει… φουριόζος και τη φετινή σεζόν και θα είναι το «βαρύ πυροβολικό» στην επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι. Πάω σε ειδική επιλογή και συγκεκριμένα: Να πετύχει ο Χάαλαντ το πρώτο γκολ της Σίτι στο καλοπληρωμένο 2.30.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *