Προγνωστικά

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Πόρτο: Άνω του διπλασιασμού

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ – Πόρτο, για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Πόρτο (22:00): Η Σαχτάρ Ντόνετσκ συμμετέχει και φέτος στο Champions League έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ουκρανία, εν μέσω πολύ δύσκολων καταστάσεων (για όλες τις ομάδες). Σημαντική λεπτομέρεια ότι παίζει εκτός χώρας τα παιχνίδια της Ευρώπης, στο γήπεδο του Αμβούργου, στην προκειμένη περίπτωση. Έχει νέο προπονητή, τον Ολλανδό Πάτρικ φαν Λέουβεν και φιλοδοξεί να τα πάει καλύτερα φέτος, όσο δύσκολο και να φαντάζει. Πέρσι, θυμίζουμε, σε όμιλο με Ρεάλ Μαδρίτης (13), Λειψία (12) και Σέλτικ (2), τερμάτισε 3η με 6 βαθμούς. Στο Europa League απέκλεισε τη Ρεν στα πέναλτι αλλά διασύρθηκε από τη Φέγενορντ, με 1-1 εντός και ήττα 7-1 εκτός, στους «16». Επίσης, φέτος στο πρωτάθλημα έχει μπει δυνατά και είναι πρώτη με 5-2-0 και 15-7 γκολ. Τελευταίο ματς ήταν το προ ημερών 1-0 επί της Ομπολόν Κιέβου με το γκολ του Ναζαρίνα στο 77’ και ενώ έπαιζε από το 33’ με παίκτη παραπάνω. Μποντάρ (κεντρικός αμυντικός) και Τραορέ (επιθετικός) δίνονται εκτός.

Η Πόρτο έφτασε πέρσι ως τους «16» του Champions League όπου αποκλείστηκε από την Ίντερ χωρίς να βάλει γκολ (1-0 εκτός, 0-0 εντός). Βέβαια, και αυτό «παγίδα» είναι, μιας και είχε τις στιγμές της, ειδικά στο παιχνίδι στην Πορτογαλία. Πέρα από όμιλο με Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν και Κλαμπ Μπριζ, αλλά έπεσε πάνω στην ομάδα του Ιντσάγκι που έφτασε ως τον τελικό. Φέτος, στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας έχει μπει καλά και έχει 4-1-0 (8-4 γκολ). Αν έλειπε η «γκέλα» (1-1) με την Αρούκα, όλα θα ήταν καλύτερα. Είχε χάσει, βέβαια, νωρίτερα, το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας από την Μπενφίκα με 2-0, στο πρώτο ματς της σεζόν. Στοχεύει και φέτος στον τίτλο, τον οποίο πέρσι έχασε από την Μπενφίκα (με μόλις -2 βαθμούς). Προπονητής της είναι ο ίδιος από το 2017, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και γενικά έχει κάνει λίγες αλλαγές στο ρόστερ της. Η μεγάλη απώλεια, πάντως, είναι ο εξτρέμ Οτάβιο (Αλ Νασρ). Δίνονται εκτός Εβάνιλσον (επιθετικός), Γκρούγιτς (μέσος), Μαρκάνο (κεντρικός αμυντικός), όπως και ο τιμωρημένος Πέπε (εξτρέμ).

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Πόρτο (22:00): Έχει ένα προβάδισμα η Πόρτο, αλλά πρεμιέρα ομίλων είναι, ποτέ δεν ξέρεις. Θα προτιμήσω το Goal/Goal & Over 7,5 κόρνερ, στο εξαιρετικό 2.05

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *