Προγνωστικά

Γιου Σι Ντι – Ντέρι Σίτι: Συνδυασμός στο 2.02

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιου Σι Ντι – Ντέρι Σίτι, για το πρωτάθλημα στην Α’ Ιρλανδίας.

Γιου Σι Ντι – Ντέρι Σίτι (21:45): Παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας μόλις δέκα βαθμούς σε 28 παιχνίδια. Δεν έχει νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, μετρώντας έξι ήττες και μια ισοπαλία. Έχει δεχτεί 71 γκολ και έχει πετύχει μόλις 15 και φυσικά δεν έχει… επιστροφή στη μάχη της παραμονής, αφού απέχει 17 ολόκληρους βαθμούς από την προτελευταία θέση. Για τη Γιου Σι Ντι η χρονιά συνεχίζεται όπως ξεκίνησε. Η τελευταία της ήττα ήρθε από την Ντροχέντα εκτός έδρας με 3-0, σε ένα ματς που ήδη ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο από δύο γκολ του Ρόμπινσον, με τον ΜαΝέιλι να γράφει το τελικό 3-0 στο 69′. Ακόμα μία δύσκολη αποστολή απέναντι στη δεύτερη της βαθμολογίας Ντέρι.

Πήρε μια νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη απέναντι στην Νταντάλκ προκειμένου να μη δει τη διαφορά από την κορυφή να ανοίγει κι άλλο. Επικράτησε με 3-1 και είναι στο μείον εφτά, με ένα ματς λιγότερο και την ευκαιρία αν το πάρει απέναντι στη Γιου Σι Ντι να πάει στους τέσσερις. Και με οχτώ ματς να απομένουν για το τέλος, όλα θα είναι πιθανά. Υγιεινός περίπατος το εκτός έδρας ματς με την Νταντάλκ, άνοιξε το σκορ στο 42′ με τον Πάτσινγκ, 2-0 από τον Ντόχερτι στο 47′, τρίτο γκολ ο Πάτσινγκ με πέναλτι στο 77′. Με τον Χόμπαν επίσης με πέναλτι να γράφει το τελικό 1-3 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γιου Σι Ντι – Ντέρι Σίτι (21:45): Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα η Ντέρι, που διεκδικεί τον τίτλο, απέναντι στη Γιου Σι Ντι η οποία είναι… καταδικασμένη εδώ και καιρό. Θα πάει για να καθαρίσει με ευκολία το παιχνίδι και να δει τα επόμενα, θα πάμε με το 2/2 & Over 2,5 σε απόδοση 2.02.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *