Προγνωστικά

Κρόουλι – Τσάρλτον: Το έχει

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρόουλι – Τσάρλτον, για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας.

Κρόουλι – Τσάρλτον (20:45): Με 12 γκολ παθητικό ως τώρα, η Κρόουλι διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας (League Two). Βέβαια, το «κακό» έγινε στα τελευταία δύο ματς, όπου δέχτηκε συνολικά 9 γκολ: Έχασε 6-0 από τη Σουίντον και έμεινε στο 3-3 με την Στόκπορτ, και τα δύο εκτός έδρας. Βέβαια, στο τελευταίο ματς έκανε μεγάλη ανατροπή, έχανε 2-0 στο 36’, το γύρισε σε 3-2 στο 66’ και ισοφαρίστηκε στο 89’. Έχει προλάβει, πάντως, να κάνει και δύο νίκες στο πρωτάθλημα, εντός έδρας και οι δύο, 2-1 τη Μίλτον Κέινς Ντονς, 1-0 την Μπράντφορντ. Επίσης, στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας είναι στον Β’ Όμιλο του Νότου μαζί με Σάτον Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα Κ21.

Αγνώριστη η Τσάρλτον, μόλις, το περασμένο Σάββατο έκανε τη δεύτερη νίκη της, 2-1 την Φλίτγουντ Τάουν. Βρέθηκε να χάνει στο 16’, αλλά ο Μέι με δύο γκολ, στο 43’ και στο 73’ (πέναλτι), έδωσε πολύτιμη ανάσα στην ομάδα του. Είχαν προηγηθεί 4 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα (League One), με τελευταία το 2-1 από την Όξφορντ και 5 αν υπολογίσουμε και το 3-1 από τη Νιούπορτ Κάουντι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Επίσης, στην πρεμιέρα είχε σημειώσει την πρώτη της νίκη, κερδίζοντας 1-0 εντός τη Λέιτον Όριεντ. Αυτό είναι και το μοναδικό ματς ως τώρα στο πρωτάθλημα που δεν έχει δεχτεί γκολ, ένα ζήτημα που πρέπει να λύσει για να μην «τρέχει» στην πορεία.

Κρόουλι – Τσάρλτον (20:45): Υπάρχει η διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες και γενικά περιμένουμε να έχει τέρματα η αναμέτρηση. Μπορεί να βρει ένα γκολ η γηπεδούχος ομάδα. Πάμε με Goal/Goal & Over 2,5, στο 2.14.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *