Προγνωστικά

Σεαρά – Λοντρίνα: Ακόμη κι έτσι, ανώτερη

on

Προγνωστικά στοιχήματος για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σεαρά – Λοντρίνα, για το πρωτάθλημα στην Β’ Βραζιλίας.

Σεαρά – Λοντρίνα (03:30): Η Σεαρά κέρδισε 1-0 την Κρισιούμα με το γκολ του Κρίστιαν Μπαρλέτα από το 6’. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία, όμως, το κρατάει και προχωράει. Έτσι κι αλλιώς, το τελευταίο διάστημα δεν κερδίζει και πολύ συχνά. Σκεφτείτε, μέσα σε ένα τρίμηνο έχει πάρει 4 νίκες, όλες στο γήπεδό της και όλες με μηδέν παθητικό. Αυτή, ήταν η πρώτη μετά από τρία ματς όπου είχε 1 ήττα (1-0 από Βιτόρια) και 2 ισοπαλίες (1-1 με Πόντε Πρέτα, 2-2 με Τομπένσε). Δεν πηγαίνει για κάτι, μιας και δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλό, αλλά και πολύ δύσκολα θα μπλέξει, υπάρχουν αρκετά χειρότερες ομάδες. Δίνονται εκτός για το Σεαρά – Λοντρίνα Στοίχημα ο Σάουλο Μινέιρο (επιθετικός) και ο Γουίλιαν Φορμίγκα (αριστερό μπακ).

Η Λοντρίνα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και παλεύει για την παραμονή. Και με βάση την εικόνα της, δύσκολα θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία, ήδη είναι προτελευταία και αυτήν την στιγμή η απόστασή της από την παραμονή είναι 8 βαθμοί. Πάντως, προ ημερών, στο εντός έδρας 1-1 με την Τομπένσε, έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια, τουλάχιστον στο παραγωγικό κομμάτι. Δέχτηκε, βέβαια, γκολ από το… πουθενά, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, πίεσε στο δεύτερο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’ με τον Παουλίνιο Μοκελίν. Είχαν προηγηθεί 3 διαδοχικές ισοπαλίες και μετράει μόλις μία νίκη σε 9 αναμετρήσεις. Έτσι, δεν σώθηκε κανείς. Από τις 5 νίκες που έχει ως τώρα σε 26 αναμετρήσεις, μόλις η μία είναι μακριά από το σπίτι της. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα.

Σεαρά – Λοντρίνα (03:30): Καμία δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η Σεαρά, ακόμη κι έτσι, είναι καλύτερη. Έχει τον πρώτο λόγο να πάρει το ματς. Over 1,5 Σεαρά, στο 1.88.

About Stratos Konstantinou

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *