Προγνωστικά

Γκέτεμποργκ – Ντέγκερφορς: Με τα γκολ

on

Γκέτεμποργκ – Ντέγκερφορς (20:00): Σο κάτω μισό της βαθμολογίας βρίσκονται οι δύο ομάδες. Συγκριτικά, όμως, η Γκέτεμποργκ είναι σε καλύτερη μοίρα. Και έχει καλύτερη ομάδα. Το «λένε» και οι αποδόσεις στο στοίχημα. Πέρσι, πάντως, και οι δύο ομάδες πήραν από μία νίκη στα δύο μεταξύ τους ματς, αλλά εκτός έδρας: 3-2 η Ντέγκερφορς, 1-0 η Γκέτεμποργκ.

Με τις τρεις πρώτες νίκες (3/3) στην πρεμιέρα, η Γκέτεμποργκ προσέθεσε άλλες δύο: 2-0 τη Σούντσβαλ εντός, 2-1 τη Σίριους εκτός. Είχε μεσολαβήσει ένα άσχημο διάστημα με 2 βαθμούς σε 6 αγώνες. Όλα αυτά, μας κάνουν 17 βαθμούς σε 11 αγώνες (5-2-4, 13-11 γκολ). Είναι στη μέση της βαθμολογίας και λίγο από εδώ λίγο από εκεί, την κάνει τη δουλειά της. Δείχνει ομάδα του ύψους ή του βάθους.

Αντίθετα, η Ντέγκερφορς είναι προτελευταία με μόλις 7 βαθμούς (2-1-8, 9-24 γκολ). Έχει μία από τις χειρότερες επιθέσεις και άμυνες ταυτόχρονα. Μόνο η Χέλσινγκμποργκ (6) έχει λιγότερους βαθμούς. Έφερε 1-1 με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, ο πρώτος βαθμός μετά από δύο σερί ήττες. Πιο πριν είχε πάρει τις μοναδικές της νίκες ως τώρα: 2-1 εντός τη Χέλσινγκμποργκ, 3-2 εκτός τη Σούντσβαλ. Η πιο βαριά από τις 8 ήττες της είναι το εντός έδρας 6-0 από την Έλφσμποργκ. Έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες της!

Γκέτεμποργκ – Ντέγκερφορς (20:00): Πάμε στοίχημα με τα γκολ. Θα πήγαινα στο Over 1,5 γκολ Γκέτεμποργκ, αλλά θα το ήθελε λίγο παραπάνω. Εν τέλει, επιλέγουμε με Bet Builder το Over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και Over 2,5 γκολ στο 1.88. Η δεύτερη επιλογή πληρώνει στο 1.71 μόνη της, αν σας ενδιαφέρει.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *