Προγνωστικά

Φρέντρικσταντ – Ασάνε: Ποντάρισμα στο 2.27

on

Φρέντρικσταντ – Ασάνε (19:00): Στα ίδια είναι ως τώρα οι δύο ομάδες. Σχεδόν στα ίδια, για την ακρίβεια. Η διαφορά τους είναι η άμυνα, τίποτα άλλο. Πάντως, στο στοίχημα, η Φρέντρικσταντ δίνεται ως το φαβορί της αναμέτρησης. Δεν θεωρούμε πως είναι ματς για 1.50. Τα δύο περσινά ματς τα πήρε η φιλοξενούμενη ομάδα με το ίδιο σκορ, 3-2!

Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Φρέντρικσταντ. Έμεινε στο 0-0 με την Στάμπαεκ εκτός έδρας, ο πρώτος της βαθμός μετά από 3 διαδοχικές ήττες. Η προηγούμενη νίκη της, η τελευταία από τις 3 που έκανε σε 4 ματς, ήταν το 2-0 επί της Σκέιντ στις 16/5. Έχει 12 βαθμούς με 3-3-4 και 14-14 γκολ και είναι σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ασάνε νίκησε 2-1 τη Σάντνες Ουλφ την προηγούμενη αγωνιστική. Πιο πριν είχε κάνει δύο σερί ήττες και αμέσως πριν δύο σερί νίκες με 3-2 επί της Γκρόρουντ (εντός) και επί της Σόγκνταλ (εκτός). Έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες της και μετράει και δύο βαριές (εντός έδρας) ήττες με 5-1 από την Σταρτ και με 4-0 από την Στάμπαεκ. Έχει κι εκείνη 12 βαθμούς αλλά σε 11 αγώνες με 3-3-5 και 14-22 γκολ. Μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας.

Φρέντρικσταντ – Ασάνε (19:00): Το έγραψα και πιο πάνω, δεν θεωρώ πως είναι για τόσο χαμηλά ο «άσος». Πάμε στοίχημα με τα γκολ εδώ, έστω και αν τα βρίσκουμε χαμηλά. Θα πάμε, όμως, από άλλο… μονοπάτι. Επιλέγουμε το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 2.27.

About Χριστοφής

Recommended for you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *